2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 2454 بازدید | 110 پست

ساعت ۹ بزار دم در اشغالی ببره با همش تونستم کنار بیام

جز بوی گند و تحقیر کردن

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خیلی خسیسه،گدا صفتهمیگفت وقتی کباب درست میکنم،دوس دارم سر سفره تحقریت کنم.خونه و پراید و یه زمین هم ...

خوبه سانتافا نداره اینقدر چصی میاد

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خسیسه،گدا صفتهمیگفت وقتی کباب درست میکنم،دوس دارم سر سفره تحقریت کنم.خونه و پراید و یه زمین هم ...

من جات بودم میریدم بش 

چقد ضعیفی بابا بزن عنشو دربیار

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

ببین همه ما بالاخره پیر میشیم

ولی شوهر تو این روند و به قدری برات کوتاه میکنه که باورت نشه

این شوهر نیست کاتالیزور پیریه

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

هرچی سرت بیاد حقته با خودخواهیت یه بچه هم میخوای دنیا بیاری بدبختش کنی متاسفم برات

نه پول دارم نه خانوادم حتی خونه ندارن‌.

زیر صفریم.صفر مطلق.

البته با این گریه و دعوا و تنش و استرس بچه خبری نیست.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

ببین همه ما بالاخره پیر میشیمولی شوهر تو این روند و به قدری برات کوتاه میکنه که باورت نشهاین شوهر نی ...

بخدا ۲ ساله پیر شدم.انقد شکسته و بدبخت شدم که ۲۷،۸ سال خونه بابام انقد سختی هرگز نکشیدم.

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

بخدا ۲ ساله پیر شدم.انقد شکسته و بدبخت شدم که ۲۷،۸ سال خونه بابام انقد سختی هرگز نکشیدم.

بچه بیار اونم ۴یا ۵تا شایدم بیشتر 

بچه اخلاق شوهرتو درست میکنه😏

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نه پول دارم نه خانوادم حتی خونه ندارن‌.زیر صفریم.صفر مطلق.البته با این گریه و دعوا و تنش و استرس بچه ...

چ حیف فقط بچه جاش خیلی خالیه😏😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نه پول دارم نه خانوادم حتی خونه ندارن‌.زیر صفریم.صفر مطلق.البته با این گریه و دعوا و تنش و استرس بچه ...

شوهرتم میدونه جایی برای رفتن نداری خیالش راحته مدام اذیتت میکنه.... حالا جدا نمیشی نشو ولی یه کم از خودت دفاع کن

اینقدر رو نده بهش

🫀🖇