اون خانومی که میگفت یه دوست 40 ساله داره و واسش کادو اینا میخره و پیامای عاشقانه میفرسته عیدم رفته بود خونشون و باعث شده بود با شوهرش دعواش بشه.... خبری نیس من نگرانم😂
ببین یه نفر تاپیک زده بود دوست دارم مثل کاربر اوپرا و چرجیلم معروف باشم بعد یه کاربر اومد اوپرا را ب ...
خب آخه دلیل نمیشه برا منم پیش اومده اشتباهی ریپلای کنم جواب بدم با هرچی .نمیدونم بازم
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای بابا عجب چیزایی میشنویم اینجا فقط قیافه همسرش وقتی که خیارو دید
آره خیلی ضایع بوده فکر کن مثلاً جلو همکارانش😵من خودم یه دفعه حواسم نبود برا شوهرم میخواستم پنیر بذارم ظرف خالی گذاشته بودم🤒بعد بهم گفت چرا ظرف خالی گذاشتی اول باورم نمیشد ولی بعد دیدم بله خرابکاری کردم ولی خب کلی عذرخواهی کردم ازش اتفاقا دعوا هم کرده بودیم و یکم سر سنگین بودیم باهم ولی خودش میدونه هیچوقت ازین بچه بازیا نمی کنم و دعوام بشه بازم کارم رو درست انجام میدم دیگه حرفمو باور کرد
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اخه باید دقیقا تو تاپیک که در مورد دوتاشون هست دوتاشون حاضر بشن و اینجور سوتی بدن
خب عزیزم اتفاقا این که قابل باور تر هست چون در مورد دوتاشون بوده هر دو حاضر شدن تو تاپیک