2777
2789
عنوان

خانماااا اون خانومه چی شد خبری ازش نیستااا

| مشاهده متن کامل بحث + 10906 بازدید | 210 پست
ببین یه نفر تاپیک زده بود دوست دارم مثل کاربر اوپرا و چرجیلم معروف باشم بعد یه کاربر اومد اوپرا را ب ...

خب آخه دلیل نمیشه برا منم پیش اومده اشتباهی ریپلای کنم جواب بدم با هرچی .نمیدونم بازم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب مشکلات زیاد داشتن باهم دقیقم نمیدونم این تو ذهنمه که گفته حداشیم بعدم که دیگه چند وقت هی تاپیک ...

ای بابا عجب چیزایی میشنویم اینجا 

فقط قیافه همسرش وقتی که خیارو دید

M♡R

ببین یه نفر تاپیک زده بود دوست دارم مثل کاربر اوپرا و چرجیلم معروف باشم بعد یه کاربر اومد اوپرا را ب ...

یعنی برای شما پیش نیومده ریپلای اشتباه جواب بدی؟!

من الان نصف ریپلایهام میرم میزنه پاک شده بابد تاپیک تاپیک بگردم پیدا کنم بعد چند بار اصلا پست خودم نبوده عجیبه پرسیدم گفتن باگ هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی برای شما پیش نیومده ریپلای اشتباه جواب بدی؟!من الان نصف ریپلایهام میرم میزنه پاک شده بابد تاپیک ...

اخه دقیقا باید تو تاپیک که در مورد دوتاشونه 

هر دو حاضر باشن و اینجور سوتی هم بدن 

چرچیل همونه ک دوستش خودکشی کرد؟

نمیدونم 

ایشون به من لطف داره گاهی منو تگ میکنه تو تاپیکها

البته بعد یک دعوای جنجالی که داشتیم با هم و دوست شدیم 😅😄😊

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای بابا عجب چیزایی میشنویم اینجا فقط قیافه همسرش وقتی که خیارو دید

آره خیلی ضایع بوده فکر کن مثلاً جلو همکارانش😵من خودم یه دفعه حواسم نبود برا شوهرم میخواستم پنیر بذارم ظرف خالی گذاشته بودم🤒بعد بهم گفت چرا ظرف خالی گذاشتی اول باورم نمیشد ولی بعد دیدم بله خرابکاری کردم ولی خب کلی عذرخواهی کردم ازش اتفاقا دعوا هم کرده بودیم و یکم سر سنگین بودیم باهم ولی خودش می‌دونه هیچوقت ازین بچه بازیا نمی کنم و دعوام بشه بازم کارم رو درست انجام میدم دیگه حرفمو باور کرد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اخه دقیقا باید تو تاپیک که در مورد دوتاشونه هر دو حاضر باشن و اینجور سوتی هم بدن

تگ شده بودن بیچاره ها 

اوپرا رو سالهاست میشناسم اصلا یک جریان بینمون پیش اومد میدونم که حقیقی و وجود داره ...

اخه باید دقیقا تو تاپیک که در مورد دوتاشون هست دوتاشون حاضر بشن و اینجور سوتی بدن

خب عزیزم اتفاقا این که قابل باور تر هست چون در مورد دوتاشون بوده هر دو حاضر شدن تو تاپیک

آره خیلی ضایع بوده فکر کن مثلاً جلو همکارانش😵من خودم یه دفعه حواسم نبود برا شوهرم میخواستم پنیر بذا ...

خیلی بده واقعا 

کارشون بچگانه بود میتونست کلا غذا نزاره نه ظرف خیاری😶

M♡R

اخه دقیقا باید تو تاپیک که در مورد دوتاشونه هر دو حاضر باشن و اینجور سوتی هم بدن

سوتی نبود اشتباها ریپلای کرده بود 

شما حالا برو تاپیک بزن بگو نی نی یار آی پی چک کنه خیلی راحت 

خب عزیزم اتفاقا این که قابل باور تر هست چون در مورد دوتاشون بوده هر دو حاضر شدن تو تاپیک

اصلا تگ شده بودن 

و داشتن حرف میزدن 

و تاپیک چند ساعت بود در جریان بود 

من بودم اتفاقا و این جریان صفحه ۶ این اتفاق افتاد و این خانم شروع کرد سوتی دادین و دو تا کاربریتون یکیه