2777
2789
سنگ دستشویی تون رو در نظر بگیر بعد پشت به چاه بشین یعنی باسنت جای سوراخ چاه باشه جالا دست راستت میشه ...

ربطی نداره، شاید یکی سوراخ توالت رو جهت برعکس بذاره، قانون نیست که با این روش دست راست حتما جهت قبله باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یادت بیاد اذان ظهر ها سایه افتاب کجای اطاقتون میافتاده و جهتش کدوم ور بوده

همون میشه قبله

و اذان ظهر که شد یه چیزی مثل دسته طی اویزون نگه دار ببین سایه اش کجا میافته درست جهت سایه میشه شمال و مقابل سایه میشه جنوب

فقط بگو کدوم شهرین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
سنگ دستشویی تون رو در نظر بگیر بعد پشت به چاه بشین یعنی باسنت جای سوراخ چاه باشه جالا دست راستت میشه ...

این روش کاملا درسته موق گذاشتن سنگ دستشویی با توجه به قبله میذارن که در جهت قبله نباشه 

به دست آوردن روش درستش هم من خودم نمی دونستم شما گفتید فهمیدم آفرین خیلی خوب توضیح دادید 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

سلام💐🌸

سمت طلوع خورشید شرق هست چون خورشید از مشرق طلوع می‌کنه

بنابراین دست راستتون رو به سمت مشرق یعنی محل طلوع خورشید نگه دارید و از اون طرف سمت مغرب هم با جهت گیری دست چپتون مشخص میشه

حالا پشتتون جنوب میشه و روبه روتون شمال

در این حالت سمت جنوب غربی که اگه اشتباه نکنم سمت قبله میشه تقریبا که حالتی بین خط عمودی پشت و خط عمودی دست چپتونه رو میتونید پیدا کنید💐🌸

🧡

عزیزم برنامه قبله یاب دانلود کن 

خیلی راحته 

لوکیشن گوشیت رو‌روشن‌کن  خودش میاره 

باز هم‌اگه نتونستی از روی نقشه شمال رو‌پیدا کن 

روی کاغد  چهار جهت رو‌بکش  جنوب غربی میشه فبله

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

جستجو کنید ساعت آنلاین عقربه‌ایی یا ساعت مچی عقربه‌ایی دست کنید، 

برید زیر نور آفتاب و عقربه ساعت شمار رو در راستای نور خورشید بگیرید، راستای عدد ۱۲ جهت قبله خواهد بود.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بیشتر ببینید
برای ما هم اینجوری نیست خیلی که نمیان دقیق کار بزارن همیشه

دقیق نیست ولی حدودی جهت قبله مشخص میشه 

شما در زمانیکه نمیشه جهت قبله رو تشخیص بدی حدودی هم حدس بزنی نماز قابل قبوله 

گاها حتی میگن اگر نتونستید به چهار جهت بخونید دیگه زاویه و اینا نمی خواد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم