2777
2789
عنوان

زن داداشم زرت زرت خونواده آویزونشو میبره ویلای بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1696 بازدید | 88 پست

برادرت از اون ویلا حق و سهم داره و پدرتون هم راضیه شما هم‌ که قطع رابطه با برادر و زن داداش ! 

فکر نمیکنی برادرت حقشه که زن و خونواده اش رو ببره ویلاش ؟! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برادرت از اون ویلا حق و سهم داره و پدرتون هم راضیه شما هم‌ که قطع رابطه با برادر و زن داداش ! فکر نم ...

حالا میگیم استارتر ناراحته بقیه چه راهنمایی های کردند 😂یعنی قشنگ فتنه ان

حالا میگیم استارتر ناراحته بقیه چه راهنمایی های کردند 😂یعنی قشنگ فتنه ان

دقیقا ! یه مشت خواهر شوهر دور هم جمع شدن 😂😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
سلامت باشی ممنونم. ۳۶ سالمه متاهلم. چن وقت دیگ همون باغ کلی میوه میده و فک کنم همش برسه ب خونواده زن ...

هم سن منی، کاری نمیشه کرد، تو چهلم مادرم که شهرستان بود، زن داداش بزرگم با خانوادش اومده بودن، هی بهم میگفت اینجا جاهای دیدنیش کجاست؟ کجا مادرمو ببرم برگردونم ، منم آدرس دادم گفتم فلان جا ، سریع برین به تاریکی نخورین تو روز قشنگه اونا هم رفتن، فقط میخواستم بره از من دور بشه، میفهمم یکی بیشعور باشه چقدر دردناکه، به هر حال زمان همه چیز و حل میکنه، شما هم با همسرت و خانوادش برین ویلا و استفاده کنید برای مادرتون همون جا خیرات بدین،🌺

برادرت از اون ویلا حق و سهم داره و پدرتون هم راضیه شما هم‌ که قطع رابطه با برادر و زن داداش ! فکر نم ...

آخه اونجا رو مامانم درست کرده تا وقتی مامانم بود حتی داداشمم نمی‌رفت بخدا فرش ها نو و تمیز . زحمتشو مادرم کشید. 

آخه اونجا رو مامانم درست کرده تا وقتی مامانم بود حتی داداشمم نمی‌رفت بخدا فرش ها نو و تمیز . زحمتشو ...

با این فکر ها خودتو نابود میکنی، فرش چه ارزشی داره وقتی مادرت نیست حیف مادرت بود، براش نماز و قرآن بخون و خیرات بده، هم خودت آروم میشی هم ایشاله میرسه به روحش🌺

هم سن منی، کاری نمیشه کرد، تو چهلم مادرم که شهرستان بود، زن داداش بزرگم با خانوادش اومده بودن، هی به ...

درست میگی  .اینا هم چهلم مادرم رفته بودن ویلای بابام و کباب بازی کرده بودن. شعورشون نمی‌کشه ک صاحب این خونه مرده ما خودمون اصلا نرفتیم دلم طاقت نمیاره برم مامانم همش جلو چشمامه. 

عزیزم میفهمم که چقد ناراحتی،،روح مادر عزیزت شاد،،آدمی که بیشعوره رو تو نمیتونی درست کنی کاش خودشون کمی شعور داشتن،،درسته بعضیا میگن ویلا مال پدرته و راضیه ولی واقعا دردناکه تو غم از دست  دادن مادرتو داشته باشی و یکی دیگه بره اینطوری از وسایلش استفاده کنه و به هیجاشم نباشه

با این فکر ها خودتو نابود میکنی، فرش چه ارزشی داره وقتی مادرت نیست حیف مادرت بود، براش نماز و قرآن ب ...

درسته ممنونم عزیزم🌸🙏

عقلم میگه سکوت کنم ولی خیلی حرص میخورم با حرفاتون یکم آروم شدم مرسی