2777
2789

سلام خاله ام اینا اومده بودن عید دیدنی یهو جلوی جمع برگشت گفت تو که اصلا" تغییر نکردی بینیت مثل همون اولش بزرگ مونده یهو همه برگشتن سمت من واقعا" خورد تو ذوقم و کل اعتماد به نفسم رفت  در حالیکه قبل اون دختر داییهام میگفتن چقدر عوض شدی دکتر بینی منو خیلی قلمی و کوچیک نکرده و لی نسبت به قبل بهتر شده حالا صورت خودش کلی ایراد داره ولی هیچ به روش نمیاره 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تغییر کردم بینی قبلی من واقعا" بزرگ بود و انحراف داشت

اا انحراف بینی داشتی 

خوب پس باید عمل میکردی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

تا دو سال بعد بینیت جا میفته. واسه قضاوت و نظر دادن خیلی زوده.امان از دست خاله های بی ملاحظه.

واقعا" ؟ یعنی بازم بینیم تغییر میکنه؟ الان 6 ماهه عمل کردم

بهش بگو خاله جون هنوز ورم داره این بینی ولی واقعا 6 ماه کمه و هنوز بینیت ورم داره خیلی طول میکشه اوک ...

جوابشو ندادم ولی مامانم گفت ما که متوجه هستیم خوشگل شده