2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طرقبه شاندیز داریم 

یک ارامگاه فردوسی داریم

آخه ما خیلی جایی دیدنی نداریم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

طرقبه شاندیز برای رستوران های خارج شهری.پارک های آبی مثل موج های آبی...باغ وحش وکیل اباد هست ک توصیه میکنم نری چون چیز خاصی نداره.یک پارک کروکودیل هم هست اونم توصیه میکنم نری چون فقط تمساح داره همم دوره مسیرش ارزش نداره.پارک کوهسنگی .چالیدره.پارک ملت.اینا پارک.مشهد بیشتر رستوران و پاساژ داره تا جای تفریحی😁

✍...........................................................

دیشب بام هاشمیه بودیم تا طلوع آفتاب خوب بود

اره خیلی نابه فضاش

چه عجب بالاخره یکی رو دیدم عکس خودشو گذاشته باشه پروفش

اصلا فک کنم قانونه ، توی توییتر همه فقط عکس خودشونه شانسی یک عکس چیز دیگه توی اینستا قاطی پاتی اینجا هم هیچکس نمیزاره 😂

شاید با قیافه خودشون مشکل دارن 😂 😂

بعد اینجا همه مینالن از بدبختی و اینجور چیزاشون اصلا چیز خنده دار یا تاپیک های بدرد بخور به خوبی پیدا نمیشه

تا پنج شیش سال پیش توش کلی مشاوره های خوب بود و واقعا مردم مشورت میکردن در مورد مسائل زندگی ولی الان همه پستاش اینجا درمورد بد اخلاقی مادر شوهر و خواهر شوهر یا دعوا های تو خونشونه😂

داداش اگه تونستی اکانتت رو حذف کنی به منم بگو چجوریه که خلاص شم

بعد اینجا همه مینالن از بدبختی و اینجور چیزاشون اصلا چیز خنده دار یا تاپیک های بدرد بخور به خوبی پید ...

بخدا اگه میدونستم حموم زنونست عمرا میومدم اینجا. 😂

جشم