2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سرکارم سرما هم خوردم تو دماغی حرف میزنم شبم دیر خوابیدم خوابم میاد فقط خداروشکر خلوته.

ای وای سرماخوردگی ،دیگه بدتر 🤦‍♀️

اره هنوز خیلیا سفرن یا موندن خونه خداروشکرر

خوش بگذره عزیزم😍

ممنون ما دیروز نرفتیم پریروز و امروز نمیکشم هر روز برم  همسرم بد سفره  یعنی سفر کوفت کن نهایت ظرفیتش چند ساعته امروز قراره دو ساعت بیشتر بمونیم دعا کن خدا لالش کنه تا برمیگردیم منو بچه ها اذیت نشیم 

مهمون بودی؟؟

نه خداروشکر رفتم زیاد نموندم ولی دوازدهم‌ فقط بگیر و ببر بود هی میرفتم و می اومدم همش استرس و اضطراب اخرش هم چندتا ظرف شکست

سیزدهم قصد داشتم یکم‌ استراحت کنم میخواستن با اون هوای بارونی مارو ببرن کوهنوردی خداروشکر به باغ رضایت دادن 

خبر هم اومد یکی از آشنایان دور خانواده تصادف کرده کلا ناراحت شدیم کلا یکم انرژی داشتم‌ اون هم به فنا رفت