2777
2789

بماند که یکساله خونه پدرم نمیره حتی عیدی هم نرفت .

یکساله با خانواده خودشم قهر کرده یعنی با مادر و خواهراش سر اینکه اونا با برادر بزرگش دعوا کردن. 

دبروز ما رو اورد شهرستان خونه برادرش عید دیدنی تا اینکه عصر برادرش و زن زرنگش همسرم راضی کردن ما بریم عید دیدنی خونه مادرشوعرم منم دیدم اینطوره منم اصرار کردم ب همسرم و رفتیم خونشون. دیشب مادرش کلی اصرار کرد شام بمونیم شوهرم گفا ما شام نمیخوریم مادرش گفت خوب پس شب بخوابین خونه ی ما شوهرم گفت میریم خونه برادرم ب بچه ها قول دادم. دیشب من ک اومدم بخوابم صدای جاریم می اومد که داشت پشت سر مادرشوهرم و اینا غیبت میکرد پیش شوهرم میگفت مادرتون خورده شیشه داره چرا ب بچه های من عیدی کم داد ب بچه های شما عیدی زیاد داد. خیلی این جاریم بد و فتنه گره. 

حالا میخوام به لج اینام شده شوهرم راضی کنم ظخر بمونیم اینجا و ناهار بریم خونه مادرشوهرم چی بگم و چه کنم راضی بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حرفای جاریتو فراموش کن

تو روابط اونا دخالت نکن بعدا هر چی بشه تو ادم بده میشی

لذت زندگیتو ببر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

حالا چه اصراری داری ؟

بذار خودشون میدونن هر کار میخوان بکنن

نگران چی هستی؟ مادر و پدرش از چیزی محرومش کنن؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

شما فقط در حد یه جمله بگو ولی هیچوقت اصرار نکن. اینا پاش بیفته همشون یه جبهه متحد میشن علیه عروس. حرفهای جاریت هم محل نذار   عیدی بچه های شما بیشتره چون حتما پارسال خونه مادر شوهرت نرفتی و‌عیدی ندادن به بچه هاتون و الان جبران کرده. 

پس ب همسرم نگم بریم خونه مادرت واسه ناهار

اگه میخوای خودت و زندگیت اسیب نبینه

کلا کر و لال شو و کمی هم کور بشی راحت تری

مراقب باش جاریت گولت نزنه تو رو بندازه جلو

یادت نره لال شدن خیلی مهمه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
اگه میخوای خودت و زندگیت اسیب نبینهکلا کر و لال شو و کمی هم کور بشی راحت تریمراقب باش جاریت گولت نزن ...

چجوری بندازه جلو گلم مثلا چی بگه. دیروز زرنگی کرده و ب شوهرم گفت مادرت بده در حقم بد کرد کلی حرف گفت اونو بعد گفت شما اشتی کنید اون چندین برابر خیر شماها رو میخواد اگه نرید اشتی همیشه ما رو مقصر میدونه باعث شد بریم اشتی خونه مادرشوهرم. این خوب شد همسرم شاید کمی تو ربتارش با مادرش تجدید نظر کنه ولی از اونجا ک اومدیم باز شروع کرد بد مادرشو گفتن

اگه میخوای خودت و زندگیت اسیب نبینهکلا کر و لال شو و کمی هم کور بشی راحت تریمراقب باش جاریت گولت نزن ...

بعدشم ک دیشب برگشتیم خونه جاریم به بهانه داروخونه رفتن. ربته بودن شام بخرن ما رو دو ساعت پشت در حیاط نگه داشتن شوهرم عصبانی شده بود شام نخورد بعد ب جاریم گفت اگه میخواستم شام بخورم میرفتم خونه مادرم شام میخوردم.

چجوری بندازه جلو گلم مثلا چی بگه. دیروز زرنگی کرده و ب شوهرم گفت مادرت بده در حقم بد کرد کلی حرف گفت ...

مثلا میگه عزیزم تو بزرگی و عاقلی رو شوهرت کار کن تا اشتی کنه و شما صادقانه میگی

اما از پشت پرده و همه ماجرا اگاه نیسی و شوهرت به چشم یه زن .... و یا دشمن نگات میکنه

و اگه شوهرت اشتی کرد و روزی خسارت سنگین دید قطعا در روابطتون اثر بدی میذاره

مگه مغز زیادی داری ولشون کن

بیشتر ببینید