2777
2789

پسرخالم ک بچه خوبیه خردادیه .اما یه دوستی داشتم دختره مارموز بود دورو و دو بهم زن

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم 

مهربوووون و دست و دلبااااااز 

حرف حرف خودشه اصلا نمیشه بهش بگی این کار و بکن اون کار و نکن

باحال و پایه و شوخ 

اهل تفریححح

فوق العاده بیخیال 

سالی ی بار عصبی میشه ولی همون سالی ی بار باید سنگر بگیریم

داداشم مهربوووون و دست و دلبااااااز حرف حرف خودشه اصلا نمیشه بهش بگی این کار و بکن اون کار و نکنباحا ...

مجرد؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

ینی واقعا با عقل و منطقتون جور در میاد ک اخلاق و خصوصیات یک انسان بستگی ب ماه تولدش داره😐😐😐

یکم بستگی داره 

شما متولد چه ماهی هستی؟

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷