2777
2789

همشون چرت و پرته 

کلاسا و... هم تله پول 

مردی که بخوادت با گوه ترین اخلاقتم میسازه که هیچ عاشقترتم میشه 

مردی که بخوادت بدون هیچ سیاست و... دنیارو به پات میریزه برات دنیارو بهشت میکنه 

پس در نتیجه هیچوقت دیر نیست واسه ازدواج نباید عجله کرد تا مرد عاشق بیاد سمتت 

غیر ازین ازدواج سمه

با مردی فقط ازدواج کنید که بپرستتون 

و تمام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی من خیلی دیدم ، بد قلق ترین مردا با سیاست زن شون رام شدن

بله رام میشن ولی اون مرد عاشق و رویایی نه 

اون زن ایا میتونه خودواقعیش باشه 

یا باید تااخر عمرش سیاست به خرج بده ؟ 

مرد عاشق خیلی خوبه خیلی

مبتونی کنارش خودواقعیت باشی 

نظرت درستهاما گاهی توی همون رابطه های عالی هم مشکلاتی بوجود میاد که باید بتونی مدیریت کنی نه اینکه ا ...

مرد اگه عاشق واقعی باشه چنان خونه زندگیو مدیریت میکنه گه زن مثل ملکه ها زندگی میکنه 

توی همون مشکلاتم زن خراب کنه مرد پشت زندگیه

وا چرا یه فرد عادی باید یه ادم خنگ که هیچجا بلد نیست رفتار درست رو بکنه و همیشه اشتباه کنه و اذیت کنه رو دوست داشتا باشه؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشتر ببینید