2777
2789
عنوان

خاک نقره ای هرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 91 پست
چقدر زیبا گفتی خدا شاهده مغزمون تیلیت شد تو این ترافیک 💔

عزیزمی من عاشق مردم شمالم به خدا مهمون نوازززززز خوش رو 

کدوم سمتی شما؟ 

خدا بهتون ارامش بده آدم دیوونه میشهههههه

تازه تهشم میگن شما شهرستانی اید 

اگه شهرستانهای ما بده نیاید خب به سلامت بمونید شهر خودتون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم بچه همون سمتم و خیلی از این شنا دیدمواسه هرمز نیستمولی اطراف ما هم چند وقت یکبار شنای نقره ا ...

اگه واقعا اینطوریه که خدااا کنه جایگزین شه ولی با همچین مردمی دوباره به غارت برده میشه متاسفانه 

کی میخواد فرهنگ این مردم درست شه آخه خدا 

عزیزمی من عاشق مردم شمالم به خدا مهمون نوازززززز خوش رو کدوم سمتی شما؟ خدا بهتون ارامش بده آدم دیوون ...

رشت عزیزم 

مرسی ما هم مسافر با شعور مثل شما رو دوست دارم 😍🥺

هیییی چی بگم 

میان اینجا اشغال میریزن ترافیکم که هیچی 

از اون ورم میگن شمالیا گرون فروشن فلانن 

بعد دوباره منتظر تعطیلین بیان اینجا 😐😐😐😐

خب اذیتی نیا 

لطفا برای شهید عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

رشت عزیزم مرسی ما هم مسافر با شعور مثل شما رو دوست دارم 😍🥺هیییی چی بگم میان اینجا اشغال میریزن ترا ...

ای جانم خوشگل ترین شهر شمال 

عزیز دلمیییی❤️

بابا آسایشو میگیرن از آدم 

فکر کن میگن بده و فلانه و سال بعد دست از پا دراز تر اونجان

حیف ساحلای خوشگل شمال 

الان شمالو کامل نابود کردن افتادن به جون جنوب

اونووو میخان چیکار کننن دقیقا

هرچقد فکر میکنم نمی‌فهمم 

نگه میدارن 3 سال بعدم تو خونه تکونی میگن این دیگه چیه میندازن میره 

خب تو که میخوای بديش بره به هرحال 

نبرش اصلا 

عزیزم همین خاکارو گشور خدمون داره کامیون کامیون میفروشه به کشورای خارجیش.... 

ما رفتیم بندرعباس پزشک طب سنتی برا پدرم گفت خاک سرخ رو با یه چیزای دیگه قاطی کنه بخوره اندازه ۱ شیشه کوچیک از شیشه های آب معدنی کوچیک خیلییییی کوچیک تر یه شیشه نصف کف دست برداشتیم ازش از خاک نقره ایش هم یکم اندازه یه قاشق برداشتم ریختم تو گردنبندم .... همین بنظرم اگر در این حد باشه مشکلی پیش نمیاد مشکل اینه ک دولت داره میفروشه مگرنه مگه این دریاها و ساحل سرخ و... مال الانه؟ اینهمه سال خراب نشده اگر دولت نفروشه چیزی نمیشه

ایشالا ک خیره

من خودم بچه همون سمتم و خیلی از این شنا دیدمواسه هرمز نیستمولی اطراف ما هم چند وقت یکبار شنای نقره ا ...

عزیزم بچه همون سمتی ولی تکذیب کردن نداره

این پودر سنگای اذرین و میکا بودن که توشون سیلیس و امینوسیلیکات داره و بخاطر فعالیت اتشفشانی به این حالت درومدن 

و درسته ممکنه دوباره توسط اب به ساحل بیان ولی خب اگه کامل از بین برن دیگه تجدید نمیشه

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...

انگار مثلا شمالیا التماس میکنن بیاید ما گشنه نموندیم......

نامرد من شمالیه تو عید ک اصن از خونه بیرون نمیرن چون هرچیم بشه پررو میگن ما اومدیم در امد دارین از ماو.... همیشه هم اخرش میگن شمالیا فلانن. جنوبیا فلانن

ایشالا ک خیره

۴ سال پیش رفته بودم ساحل نقره ای.خدایی هیچ کس دست نمیزد به ماسه ها.دستم یه بطری آب معدنی کوچیک بود توش خالی بود.خداشاهده اندازه ی یه قاشق توش ماسه ریختم که بیارم.خیلی قشنگ بود.اما یه لحظه که فکر کردم گفتم چرا باید اصلا اینکارو بکنم.این ماسه کنار این دریا قشنگه.زیر نور این آفتاب برق میزنه.اصلا برای اینجاس.چه حقی دارم من؟از خودم خجالت کشیدم و سریع ماسه رو ریختم دوباره توو ساحل.چرا باید به همه چی گند بزنیم؟

عزیزم همین خاکارو گشور خدمون داره کامیون کامیون میفروشه به کشورای خارجیش.... ما رفتیم بندرعباس پزشک ...

دولت که میفروشه ولی مردمم کیسه کیسه دارن جمع میکنن میبرن 

دارن خراب میکنن جزیره ی به اون خوشگلی رو