یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم همین خاکارو گشور خدمون داره کامیون کامیون میفروشه به کشورای خارجیش....
ما رفتیم بندرعباس پزشک طب سنتی برا پدرم گفت خاک سرخ رو با یه چیزای دیگه قاطی کنه بخوره اندازه ۱ شیشه کوچیک از شیشه های آب معدنی کوچیک خیلییییی کوچیک تر یه شیشه نصف کف دست برداشتیم ازش از خاک نقره ایش هم یکم اندازه یه قاشق برداشتم ریختم تو گردنبندم .... همین بنظرم اگر در این حد باشه مشکلی پیش نمیاد مشکل اینه ک دولت داره میفروشه مگرنه مگه این دریاها و ساحل سرخ و... مال الانه؟ اینهمه سال خراب نشده اگر دولت نفروشه چیزی نمیشه
تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...
انگار مثلا شمالیا التماس میکنن بیاید ما گشنه نموندیم......
نامرد من شمالیه تو عید ک اصن از خونه بیرون نمیرن چون هرچیم بشه پررو میگن ما اومدیم در امد دارین از ماو.... همیشه هم اخرش میگن شمالیا فلانن. جنوبیا فلانن
۴ سال پیش رفته بودم ساحل نقره ای.خدایی هیچ کس دست نمیزد به ماسه ها.دستم یه بطری آب معدنی کوچیک بود توش خالی بود.خداشاهده اندازه ی یه قاشق توش ماسه ریختم که بیارم.خیلی قشنگ بود.اما یه لحظه که فکر کردم گفتم چرا باید اصلا اینکارو بکنم.این ماسه کنار این دریا قشنگه.زیر نور این آفتاب برق میزنه.اصلا برای اینجاس.چه حقی دارم من؟از خودم خجالت کشیدم و سریع ماسه رو ریختم دوباره توو ساحل.چرا باید به همه چی گند بزنیم؟