2777
2789
عنوان

خاک نقره ای هرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 91 پست
یکی راجب همین قضایا و رعایت نکردن مسافرا تو هرمز و شمال تاپیک زده بود بعد یکی کامنت گذاشته بود خب مگ ...

وای از دست اینطور آدما همینا همه جارو به گند کشیدن😶

کابری‌دونفره(خودم و سی‌سی )😁 تاپیک های مربوط به شکست عاطفی مربوط به ایشونه😂😉 

من نفهمیدم خاک رو میبرن چیکار کنن باهاش؟

اکلیلیه

حتما میذارن دکوری خونه شون

دلشو نداری امضامو نخون 🪦خدا رو میخواستم نه واسه بهشتش بلکه واسه خودش و خودش🙃ولی انگار عشق بین من و خدا هم یکطرفه بود😄برای همین تمومش کردم آخه بودن تو عشق یکطرفه فقط آدمو آزار میده🙃یادمه هفت هشت سالم بود پول خرید کتاب درسی و نداشتم اونروز چقدر گریه کردم نمیدونم چطور خدا دلش میومد اشکای من ۷ ساله رو ببینه و هیچ کاری نکنه🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول خرید مانتو نو رو نداشتم و مادرم مجبور بود با نخ بنفش مانتو آبی مو بدوزه😄اونجا خدا کجا بود وقتی بچه ها مسخره ام میکردن🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول اردو رفتن نداشتم همه بچه ها رفتن ولی من گفتم نه من مامانم چون حساسه نمیذاره بیام و اون روز چقدر دلم شکست خدا کجا بود؟😄یادمه پونزده سالم که شد همه رفتن دبیرستان ولی من بچه درس خونی که معدلم ۱۹/۷۵ بود بخاطر بی پولی ترک تحصیل کردم🙃اونجا خدا کجا بود؟یادمه ۱۶ سالگیم پول خرید لباس عید نداشتیم مامانم مجبور شد با یه پارچه بی ریخت برامون لباس بدوزه اون جا خدا کجا بود؟ یادمه ۱۷/۱۸ یکی از اعضای خانوادم مریضی بدی گرفت جوری که از شدت این غم ۱۵ کیلو کم کردم ۵ سال افسردگی گرفتم اونجا خدا کجا بود؟ ۲۳ سالگی با ذوق و شوق رفتم سراغ یکاری و هربار شکست خوردم اونجا خدا کجا بود؟۲۵ سالگیم یه مریضی گرفتم که داشتم زجه میزدم نجاتم بدید التماسشو میکردم نجاتم بده اونجا خدا کجا بود؟۲۶ سالگیم گفتم هر چی بوده بوده خدا هست روزای خوبی برام رقم میزنه گفتم خودت برام بچین تو قشنگ میچینی بهم شغل داد بهم عشق داد😄ولی بعدش به طور کاملا بی رحمانه ایی عشق رو ازم گرفت بطور بی رحمانه ایی توسط کسی که عاشقش بودم بهم تعرض شد🙃نمیدونم چرا هیچ وقت نبود😄تموم این سالها گفتم خدا هست جبران میکنه ولی نکرد با تموم سختی ها دوستش داشتم بخاطر خودش نه بخاطر بهشتش و حالا ازش گذشتم تا بفهمه من از ترس جهنم عاشق و مطیعش نبودم🙃 بعضیا میگن روزای خوب از طرف خداست اتفاقات بد تصمیم خودت😄میگم نکنه این همه سال بهمون اشتباه فهموندن مهربونی و سادگی شاید در واقع گناه بود و برای همینه که تاوان شو خواهیم داد🙃وگرنه دلیلی نداره هر چی عوضی تر باشی خوشبخت تر بشی🥱 خدایی که عوضیا رو ببخشه خدا نیست😉خدایی که عوضیا رو خوشبخت کنه خدا نیست پس انقدر خودتو گول نزن😄

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بریزن پای گلدونشون،تو آکواریوم و …

تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ 

چه کارا من هرچی فکر میکنم مثلا اگه یه بطری بردارم بیارم هی میگم خب که چی کجا بذارم الکی جاگیره آخرم باید بریزی دور کاش حا بیوفته برندارن اصلا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
کشورای دیگه رو ببین خانومم کسی بهشون دست بزنه جریمه میشن وقتی فرهنگ ایرانی اینه باید کشور دست ب کار ...

واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش عقلش بکشه 

خارج داره فقط ایرانه که همه چی براش مهمه جز حفظ آثار تاریخی و گردشگری

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐

اره مسافر برکته فلانه 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

من شمالی نیستمولی امسال شما جنوبیا خوب به درددل مردم شمال رسیدینهمین کارها رو با طبیعت شمالم میکنن م ...

بحث شمال و جنوب نیست

این حجم از آدم های بی فرهنگ هرجا برن خرابی به بار میارن و آسیب میرسونن

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...

همین مونده بعضیا بگن نونمون از اوناست🤣

من جنوبم

خداروشکر خدا بهمون دریا داده تا بودیم و هستیم نون مونو ازش در میاریم

محتاج کسی هم نیستیم

دلشو نداری امضامو نخون 🪦خدا رو میخواستم نه واسه بهشتش بلکه واسه خودش و خودش🙃ولی انگار عشق بین من و خدا هم یکطرفه بود😄برای همین تمومش کردم آخه بودن تو عشق یکطرفه فقط آدمو آزار میده🙃یادمه هفت هشت سالم بود پول خرید کتاب درسی و نداشتم اونروز چقدر گریه کردم نمیدونم چطور خدا دلش میومد اشکای من ۷ ساله رو ببینه و هیچ کاری نکنه🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول خرید مانتو نو رو نداشتم و مادرم مجبور بود با نخ بنفش مانتو آبی مو بدوزه😄اونجا خدا کجا بود وقتی بچه ها مسخره ام میکردن🙃یادمه ۱۱ سالم که بود پول اردو رفتن نداشتم همه بچه ها رفتن ولی من گفتم نه من مامانم چون حساسه نمیذاره بیام و اون روز چقدر دلم شکست خدا کجا بود؟😄یادمه پونزده سالم که شد همه رفتن دبیرستان ولی من بچه درس خونی که معدلم ۱۹/۷۵ بود بخاطر بی پولی ترک تحصیل کردم🙃اونجا خدا کجا بود؟یادمه ۱۶ سالگیم پول خرید لباس عید نداشتیم مامانم مجبور شد با یه پارچه بی ریخت برامون لباس بدوزه اون جا خدا کجا بود؟ یادمه ۱۷/۱۸ یکی از اعضای خانوادم مریضی بدی گرفت جوری که از شدت این غم ۱۵ کیلو کم کردم ۵ سال افسردگی گرفتم اونجا خدا کجا بود؟ ۲۳ سالگی با ذوق و شوق رفتم سراغ یکاری و هربار شکست خوردم اونجا خدا کجا بود؟۲۵ سالگیم یه مریضی گرفتم که داشتم زجه میزدم نجاتم بدید التماسشو میکردم نجاتم بده اونجا خدا کجا بود؟۲۶ سالگیم گفتم هر چی بوده بوده خدا هست روزای خوبی برام رقم میزنه گفتم خودت برام بچین تو قشنگ میچینی بهم شغل داد بهم عشق داد😄ولی بعدش به طور کاملا بی رحمانه ایی عشق رو ازم گرفت بطور بی رحمانه ایی توسط کسی که عاشقش بودم بهم تعرض شد🙃نمیدونم چرا هیچ وقت نبود😄تموم این سالها گفتم خدا هست جبران میکنه ولی نکرد با تموم سختی ها دوستش داشتم بخاطر خودش نه بخاطر بهشتش و حالا ازش گذشتم تا بفهمه من از ترس جهنم عاشق و مطیعش نبودم🙃 بعضیا میگن روزای خوب از طرف خداست اتفاقات بد تصمیم خودت😄میگم نکنه این همه سال بهمون اشتباه فهموندن مهربونی و سادگی شاید در واقع گناه بود و برای همینه که تاوان شو خواهیم داد🙃وگرنه دلیلی نداره هر چی عوضی تر باشی خوشبخت تر بشی🥱 خدایی که عوضیا رو ببخشه خدا نیست😉خدایی که عوضیا رو خوشبخت کنه خدا نیست پس انقدر خودتو گول نزن😄

بیشتر ببینید
تازه مردم اون شهر هم شاکی میشن مسافرا میگن از خداتون باشه اومدیم شما ها گشنه نمونید 😐😐😐😐😐😐اره ...

انواع و اقسام فحش برای همچین مسافری کمه

میخوایم صدسال سیاه سایه نحسشون جایی سبز نشه که برکت بیارن

تو آکواریوم که خیلی به چشم نمیاد ،، ولی برا پای گلدون میشه مگه خراب نمیشه گل؟ چه کارا من هرچی فکر می ...

دیدی بعضیا همه چی میزارن تو دکوری خونه شون؟همینان

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

الان شعور و فرهنگ مردم چه ربطی به صاحب کشور داره ؟؟؟

الان من میگم بهت عزیزم. کشوری که صاحاب داشته باشه مثل جاهای دیگه واسه همچنین جاهایی قانون و تنبیه و نگهبان می ذاره نه اینکه خودش عامل تخریبش باشه

واقعا برای ابتدایی ترین چیز ها باید مامور بالا سر آدم باشه ..حرفتون درسته منظورم اینه آدم باید خودش ...

بله برای بعضیا مامور باید بالا سرشون باشه تا فقر فرهنگیشون باعث نابودی های جبران ناپذیر نشه.

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️