2777
2789

البتع صبح زود بود دیگه بیدار شدم چند دقیقه دوباره خوابیدم خواب دیدم به چیزی دیدم نمیدونم چی الان یادم نمیاد ولی خیلی ترسیده بود با خودم میگفتم باید اسم خدا بگم تنها جمله آیی که تونستم بگم گفتم قران وجود داره تا اینو گفتم لرزش و ترسم خیلی بیشتر شد میدونستم دارم خواب میبینم هی میگفتم باید بیدار شم پلکم یکم باز میشد ولی نمی‌تونستم بیدار شم هر کار کردم یهو پریدم از خواب 

@تیادام

ایشون تعبیر خواب بلده؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یبار بله برا کاربرا دیدم میگف

مممنونم ازت

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید

سلام عزیزم خواب ابتدای صبح که روشنی زده تعبیر زیاد نداره مگه ملاک های تعبیر خواب توش باشه که بشه از رو اون فاکتورا تعبیرش کرد در اونصورت زمان تعبیرش نزدیکه . برعکس خواب شب که حتی ممکنه تعبیر چهل سال هم طول بکشه . 

خوابتون تعبیر نداره احتمالا ناشی از یه ترس درونی بوده ک خودشو به این شکل نشون داده

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥