2777
2789
عنوان

با همچین جایگاهی با همچین کسی ازدواج میکنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 72 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قدم ۱۵۵ وزنم ۷۵البته الان تو رژیمم🫠

شما غلبه بلغم دارین

طبعتون صفرا بلغمه احتمال زیاد

استخوان بندیتون درشته

ضعف و خستگی عمومی بدن
همیشه میناله و پادرد هست
ضعف حافظه و کندی در یادگیری! هی درسها رو فراموش میکنه. مثل ماهی میمونه
خواب بسیار سنگینی داره. بمب هم منفجر بشه بیدار نمیشه! میگفت دنیا رو آب ببره بلغمی رو خواب میبره!
سستی و کندی در حرکات و تنبلی. زود سفید شدن موها.
جاری شدن آب دهان در خواب
ضعف مثانه. نمیتونه ادرارش رو نگه داره. مجاری ادراری شل میشه.
عفونت رحمی و ترشحات زیاد
ضعف گوارش
رنگ سفیدی چشم به آبی روشن میزنه. ورم و پف کردگی صورت و اعضای بدن
سردرد در تمام سر و ریزش
چربی اطراف شکم که بهش میگن بلغم شکمی

همه از علائم غلبه بلغم هستند

دارین شما؟

برای لاغری آبو بجوشانید و داخل کوزه یا ظرف شیشه ای بیرون از یخچال نگه دارین

برای هر لیوانش دو قطره آب لیمو طبیعی یا سرکه سیب اضافه کنید و آبو ذره ذره بنوشید برای اب مردن چربی ها

بعد از هر وعده غذا یه سیب شیرین میل کنین

ینی روزی سه تا

ناشتا آب جوشیده گرم و عسل

دمنوش زنجبیل

دمنوش دارچین تو روزهای غیر گرم

شما غلبه بلغم دارینطبعتون صفرا بلغمه احتمال زیاداستخوان بندیتون درشتهضعف و خستگی عمومی بدنهمیشه مینا ...

احساس ضعف بدن و کندی حافظه و استخون بندری درشت و چربی اطراف شکم رو دارم و یچیزی که دارم تو سن ۲۲ سالگی جلو موها کلا داره سفید میشه طوری که همه بهم میگن 

قبلا اینطوری نبود الان دوساله که سفیدی موهام خیلی زیاد شده از وقتی که اضافه وزن گرفتم

بله زیاد افکار منفی دارم اگر بیکار باشم ترجیح میدم بخوابم و میلم به خواب زیاده

برای زندگی لذت بخش تر الان که میدونین طبع بدنتون چیه، داخل گوگل و از یه پزشک طب اسلامی کمک بگیرین و تعدیل مزاج کنین، صفرا بر بخورین

آب جوشیده غیر یخچالی، نان سبوسدار، برنج ایرانی ، دانه بلمد نباشه،روغن زیتون و روغن زرد گاوی، روغن دنبه و شحم انرژیتونو شدید افزایش میده،

احساس ضعف بدن و کندی حافظه و استخون بندری درشت و چربی اطراف شکم رو دارم و یچیزی که دارم تو سن ۲۲ سال ...

از این غلبه ها معمولا زیاد در زندگی ماها اتفاق میفته.

هر کسی میتونه در طول سال چند بار هر کدوم از این غلبه ها رو تجربه کنه.
حتی یه نفر ممکنه دو یا سه مورد از غلبه ها رو همزمان پیدا کنه.
خصوصا اینکه چون غذاهایی که میخوریم خیلی داغون هست این بهمریختگی های مزاجی بیشتر اتفاق میفته. کسانی که فست فود میخورن دچار غلبه شدید سودا و صفرا میشن.
آدم ممکنه خیلی سریع دچار یه غلبه بشه. مثلا کافیه شما یه آب خیلی سرد بخورید و بعدش یه خیار و دو تا قاشق ماست
بعد میبینید خلط پشت گلو پیدا کردید. بدن خیلی سریع عکس العمل نشون میده و دچار غلبه بلغم میشه.
برای همین خوردن آب سرد شدیدا ممنوع هست. فقط آب جوشیده سرد شده مصرف کنید
یکی از مهم ترین دلایل پیدا شدن بلغم خصوصا بلغم شکمی، خوردن مرغ هست

خود مرغ به عنوان خوک پرندگان شناخته میشه و بدترین غذایی هست که میشه خورد. تازه این مردغ های بازاری که دیگه افتضاح هست!
برای همین میبینید اکثر خانم ها و آقایون شکم هاشون برامده هست! مرغ اولین کاری که میکنه اینه که شکم آدم رو بزرگ میکنه.

بلغم دور تا دور شکم جمع میشه و همین موجب ناباروری در زنان و مردان میشه. سردی رحم و سردی کلیه ها به همین دلیل هست.
اگه به شکم کسانی که مرغ زیاد میخورن دست بزنید میبینید همیشه شکمشون سرد هست. این سردی همون بلغم شکمی محسوب میشه
بهتره مرغ رو برای همیشه از زندگیتون حذف کنید.
 جایگزین هاش گوشت بوقلمون، شتر مرغ ، بلدرچین، کبک و کبوتره

احساس ضعف بدن و کندی حافظه و استخون بندری درشت و چربی اطراف شکم رو دارم و یچیزی که دارم تو سن ۲۲ سال ...

قبل از ساعت ده زیر نور آفتاب به پاهاتون و بدنتون روغن بزنین و روزی نیم ساعت زیر نور آفتاب بشینید،دردو کاهش میده

ابردوا بخورین

هفت عدد سیاه دانه و یک قاشق چایخوری عسل قاطی کنین چهل زوز ناشتا بخورید

مرسی عزیزم یه چیزی هم لطفا واسه سفیدی موهام بگو

حمام کردن براتون خیلی خوبه

نوره زرنیخ دار بلغم اضافه بدنتونو از بین میبره,بعدش روغن بنفشه بمالین رو جوشهای حاصل نوره

با شستن نوره از بدن، بلغموتونم شیته میشه میره

قرائت قرآن بدنتون گرم میکنه، مویز زیاد  بخورین

خوردن عسل طبیعی

مخصوصا خوردن عسل با کندر

حافظتونم تقویت میکنه

برای سیاه شدن مو هلیله سیاه با روغن زیتون

سفیدی مو و دلایل
استرس شدید موجب سفیدی مو میشه. اینکه آدم به خاطر آینده خیلی نگران باشه به آدم استرس میده و این استرس موجب سفیدی مو میشه

یکی غم گذشته هست. کسی که خیلی به مشکلات و سختی های گذشته فکر کنه موهاش سفید میشه

یکی دیگه از دلایل سفیدی مو کاهش رنگدانه های مو هست

گاهی هم جنبه ژنتیکی داره. بعضیا از همون اول که به دنیا میان موهاشون سفید هست.
اولین نکته ای که باید برای درمان سفیدی مو توجه کرد اصلاح تغذیه هست. غذاهای خوب و طبیعی میل کنید.

استرس و غم رو از زندگیتون کنار بزنید تا جایی که میشه.

یکی از بهترین راهکارهای سیاه کردن موی سفید اینه،روزی 3 عدد هلیله سیاه رو خورد کنید و با یه قاشق چایخوری روغن زیتون میل کنید.
 این کار سه تا فایده خیلی خوب داره.
اول اینکه رنگدانه های مو برمیگرده در طول زمان.
درمان بسیار عالی برای یبوست هست.

نور چشم رو بسیار زیاد میکنه. یعنی قدرت بینای فرد تا حد بسیار زیادی عالی خواهد شد

دقد کنید که هلیله سیاه حتما باید با روغن زیتون طبیعی ارگانیک باشه.

برای پیشگیری از سفیدی مو هم میتونید هلیله سیاه رو با یه قاشق عسل مصرف کنید.

یکی از بهترین روغن زیتون ها روغن زیتون رودبار هست.
ضمن اینکه هلیله سیاه با روغن زیتون، تنبلی روده بزرگ رو هم درمان میکنه.

البته میتونید هلیله سیاه رو آسیاب نکنید و همینجوری سالم توی روغن زیتون بذارید تا یه مقدار خیس بخوره.
بعد مثل کپسول قورتش بدید.
برای پیشگیری از سفیدی مو یه راهکار دیگه هم هست:
ماساژ دادن با روغن زیتونی که سیاهدانه در اون جوشانده شده. حدود 3 دقیقه 20 تا سیاهدونه رو توی روغن زیتون بجوشونید
هر شب موهاتون رو ماساژ بدید تا به مرور همه موهاتون مشکی بشه
ضمنا دردمان ها رو تا زمانی که خوب بشید باید ادامه بدید.