2777
2789
چیشده؟؟

هیچی کلا همیشه مشکل دارم

پنج ساله خشکی چشم دارم الانم یه مشکل دیگه بوجود اومده

بعدشم امروز یکی دیگه بخدا خسته شدم خیلییییی همیشه تو خونمون بیماری هست دیگه نمی‌کشم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی کلا همیشه مشکل دارمپنج ساله خشکی چشم دارم الانم یه مشکل دیگه بوجود اومدهبعدشم امروز یکی دیگه بخ ...

عزیز 

رابطت با خدا چجوریه؟

ارتباط تو نزدیکتر قویتر کن 🌹

شاید چشمتون کردن یا هر چی حرز امام جواد بگیر

عزیز رابطت با خدا چجوریه؟ارتباط تو نزدیکتر قویتر کن 🌹شاید چشمتون کردن یا هر چی حرز امام جواد بگیر

من رابطم با خدا خوبه اون با من خوب نیست😭😭😭😭😭صبح تاشبم بهش التماس کنم نگام نمیکنه هیچ بدترمم می‌کنه سنم کمه آنچنان گناهی هم مرتکب نشدم که آنقدر نگام نکنه

من رابطم با خدا خوبه اون با من خوب نیست😭😭😭😭😭صبح تاشبم بهش التماس کنم نگام نمیکنه هیچ بدترمم می‌ ...

بعضی اتفاقا آزمایش الهیه ...

اما هیچوخ خدا با بنده اش  الکی بد نمیشه مگر اینکه خود بنده یکار کرده باشه 

خیلی کارا میکنیم و نمی‌دونیم چقدر اشتباه بوده 

الان یه نفس عمیق بکش بشین چشماتو ببند 

قلبتو حسش کن بهش دقت کن  ببین اون چی میگه 

اگر وجدانت بیدار باشه راهنماییت می‌کنه کجا اشتباه کردی 

جبرانش کن عذر خواهی کن 

آروم باش عزیز خدا همینجاست 🥺