2777
2789
عنوان

گلگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 31 پست
چطور دختر اون تو روی من وایساده میگ بچه تو زده عیبی نداره؟

کاش گیس دخترشو میگرفتی خیلی سرت کلاه رفته

من جا اون مادر بچه بودم که پاش گیر کرده خیلی ناراحت میشدم وقطعا برخورد میکردم تازه گفتی اصلا دلش خواسته یعنی من بودم حالتو میگرفتم 

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه چی معمولی بود تا اونجا که گفتی اصلا زده دلش خواسته😐

مثل بجه ۲ساله نشسته با بچه ها کل کل کردی اخرشم روتو کردی اونور گفتی اصلا دلش خواسته؟

انگار رفتار یه بچه ۲ساله رو داری میگی ،همونقدر که بچه ی تو برات عزیزه مردمم بچشون براشون عزیزه از سر راه نیاوردنش،وظیفتو بچتو نگهداری که اذبت بقیه نکنه 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

حق با جاریته ،اونجا بچه ها بشما احترام نذاشتن قشنگ برو بگو دختر گلم به نظرتون یه ذره گستاخانه جواب منو نمیدی.تو با رفتارت بفهمون که بزرگتر با بزرگتر کلکل دعوا یا هرچی کوچیکتر باید احترام بزاره شماهم بچگی کردی فرقی نداره با رفتار اون بچه ها .

عزیزم شما باید مراقب رفتار بچتون باشین. همین که سنگ گرفته دستش حاکی از خیلی چیزهاس. اگه اون دختر با سنگ تهدید نمیشد اینجوری هولکی از روی تاب نمیومد پایین که این اتفاق بیفته.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
خب چ کنم بخدا هرچی میشه میگن سامیاره میترسم فردا اعتماد بنفسی براش نمونه

ببرش مشاوره که راه حل درست بهت بگه

اگه اونیکی جاریت میگفت حق داشتی ولی اون بچه بوده فقط یه بار توضیح دادی کافی بود دست پسرتو میگرفتی میرفتید یه دوری میزدید

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔