2777
2789
عنوان

دبیر پایه😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا دانش آموزا تون غلط میکنن بگن😂حرف همیشه حرف معلمه نه دانش آموز! شما بزرگین تصمیم باخودتونه وه ...

واقعا شما معلم اینطوری دوست دارید

من همش عذاب وجدان میگیرم که یه وقتهایی شل میگیرم و به دل دانش اموز رفتار میکنم میگم نکنه درس نخونن و بعدها بگن معلم خوب درسمون نداد و همش به خاطره بازی و مسخره بازی گذشت

من هم دبیرم

با  دبیر شما خیلی متفاوتم🫤😀😀

نمیتونم بچه هارو با اسم  صدا بزنم ...زیاد شوخی نمیکنم ...زیاد خاطرات نمیگم ....اصل اهل تقلب رسوندن  نیستم 

یه فاصله خاصی بین منو و بچه هام وجود داره ولی یه سری به شدتتتت دوستم دارند ...نمیدونم چرااا  البته بگم بچه ها  میگن خوب تدریس میکنم ...و خوش اخلاق هستم

به دبیر شما نمره ۷  میدم چون نباید تقلب برسونه و اشتباهه و ...

توی کلاس؟

کلا یک بار بازی کردن باهامون بقیه روز ها آخر کلاس یه تایمی رو باهامون حرف میزنن وشوخی میکنن واز خاطراتشون میگن😊بچه ها هم جمع میشن دور می شون ولی من خجالتی میشینم همون ته کلاس جلو نمیرم😂

من هم دبیرم با دبیر شما خیلی متفاوتم🫤😀😀نمیتونم بچه هارو با اسم صدا بزنم ...زیاد شوخی نمیکنم ... ...

نه تقلب نمیرسونن کلا با تقلب مخالفن سخت میگیرن اما فقط یک بار تقلب رسوندن اونم بچه ها کلی خواهش التماس کردن وامتحان سخت بود دینی نوبت اول بود. 

کلا یک بار بازی کردن باهامون بقیه روز ها آخر کلاس یه تایمی رو باهامون حرف میزنن وشوخی میکنن واز خاطر ...

من دبیرم

خیلی میخوام بدونم شما چه تیپ معلمی دوست داربد؟

شوخ و باحال باشه درساتونو نمیپیچونید و کلا بلانسبت خر فرضش کنید؟

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
نه تقلب نمیرسونن کلا با تقلب مخالفن سخت میگیرن اما فقط یک بار تقلب رسوندن اونم بچه ها کلی خواهش التم ...

همین بچه ها ممکنه برن زیرآب بنده خدارو بزنند 

بچه ها با اینکه معصوم هستند اما یه سری فقط دنبال این هستند برن بد معلم شونو بگن ..به چشم خیلی دیدم

من دبیرمخیلی میخوام بدونم شما چه تیپ معلمی دوست داربد؟شوخ و باحال باشه درساتونو نمیپیچونید و کلا بلا ...

نه بابا این چه حرفیه ما غلط بکنیم... معلم من مهربون وشوخ هستن اما به موقعش من معلمی رو دوست دارم که مهربون باشه اما به جاش ودرس روهم جدی بگیره وموقع تدریس جدی باشه مثل معلم من

واقعا شما معلم اینطوری دوست داریدمن همش عذاب وجدان میگیرم که یه وقتهایی شل میگیرم و به دل دانش اموز ...

نه به موقعش جدی باشین ودرس رو بدین وآخر کلاس یه تایمی بزارید واسه استراحت بچه ها وحرف زدن وشوخی کردن