2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبی منتها شکم داری ک با ورزش صافش کنی عالیه

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
اره ببین تاپیک قبلیم گفت یکم چاقی🥲🙂

قرار نیست همه پوست و استخوون باشن

شما کمبود وزن داری ولی اضافه وزن خیر

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
کمبود وزن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله

خیلیا اسکینی پسند نیستن؛وزن کم کنه فقط استخووناش میمونه

ایشون حتی ۱۰ کیلو اضافه کنه باز چاق نیست

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
بلهخیلیا اسکینی پسند نیستن؛وزن کم کنه فقط استخووناش میمونهایشون حتی ۱۰ کیلو اضافه کنه باز چاق نیست

من حرفی از اسکینی زدم؟ خیلیا ام چاق پسند نیستن چه ربطی داره ؟

ایشون فقط شکم داره شکمش آب شه هیکلیش میشه فیت 

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

من حرفی از اسکینی زدم؟ خیلیا ام چاق پسند نیستن چه ربطی داره ؟ایشون فقط شکم داره شکمش آب شه هیکلیش می ...

صحیح

عزیزم خیلیم خوبی منم فکر می کردم چاقم خیلیاهم مسخرم می کردن وقتی وزنم می گفتم ولی از نظر چاقی که معلوم بشه چاق نبودم خیلیم لاغر بودم توهم خیلی خوبی کی به تو گفته چاقی هرکی گفته خودش چاقه