2777
2789
عنوان

کسی به شما بگه بچت لهجه گرفته شما چی جواب میدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون به لهجم افتخار میکنم اهمیتی نداره برام اتفاقا خواهرزادمم ۳/۵سالشه شیرازی غلیظ حرف میزنه😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بیشتر ببینید

داشتن لهجه چیزی نیست که به خاطرش باید خجالت کشید ولی باید لهجه خنثی به بچه یاد داد چون در اینده شاید شغلی داشته باشه که لهجه خنثی شرط اولیش باشه مثل کار رادیو دوبله ارتباطات.... متاسفانه لهجه های غیره کمتر شانس رشد. و پیشرفت را در این زمینه ها دارند بعد بزرگتر شد میتونه لهجه خود شما رو هم یاد بگیره 

😎💚🐬
والابخدا من خودمم داره حرصم میگیره ک چرا جواب ندادمآخه خودمم ی جورایی تحت تاثیر بقیه دلم‌نمیخواد با ...

هیچوقت این حرفو نزن

هییییچوقتتتتت 

مردم هر غلطی میکنن 

من ی دوست بیرجندی دارم لهجمو به اونم سرایت دادم🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
قطعا نهولی بیا قبول کنیم حرف زدن بدون لهجه تو محیط دانشگاهی و اداری یه چیز دیگه است

تا اونموقع انشالله فرهنگ جامعه درست میشه و بچه منو استارتر رو تو دانشگاه با علم و تواناییشون میسنجن نه لهجه شون 

🙄

1️⃣یه آدم مؤدب و نیک‌پرورده تا ازش درباره‌ی نپرسند چیزی نمی‌گه حالا لهجه یا هر چیز

2️⃣باید می‌گفتی مشکلش چیه؟شما بازپرسی اقوام هستی؟

3️⃣یک کشور با لهجه‌های گوناگون زیباست و نمی‌شه تنها یه زبون و یه لهجه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بیشتر ببینید