2777
2789
عنوان

ولع شیرینی خامه ای دارم چندماهه🫥😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 70 پست
سلام مامان قشنگ این دوست عزیزم طفلکی از هفته ۱۸ اینا فکر کن کیسه آبش سوراخ هم شده تا الان کلی اذیت ش ...

سلام ب روی ماهتون 

وای چقدر سخت، ولی خدارو هزاران بار شکر دیگه چیزی تا دنیا اومدن نی نی جان نمونده، الهی که این زمانم بخیر و زود واسشون بگذره🌹

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جای عمل اسلیو رژیم و ورزش رو سفت و سخت ادامه میدادی راحت تر نبود؟منم وزنم رفته بالای ۱۰۰ بخاطر اینکه ...

۱۴۰ کیلو بودم ۱۵ سال رژیم و ورزش و ...

الان ۱۲ ساله که اسلیو کردم خداروشکر رعایت میکنم و راضی هستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سلام به روی ماهت ممنونم شما خوبی؟ سیزده بدر شما هم مبارک برای بررسی بیشتر هستش اصلا نگران نباشید❤️🥰 ...

خداروشکر خوبم، فقط یکم استرس گرفتم از صبح دارم سرچ میکنم، همسرمم همینو میگه، میگه اگر چیزی بود نمیگفت نرمال

من سلفری هم دادما ولی همش نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
سلام ب روی ماهتون وای چقدر سخت، ولی خدارو هزاران بار شکر دیگه چیزی تا دنیا اومدن نی نی جان نمونده، ا ...

خیلی سختی کشید ولی دیگه چیزی نمونده هفته ۳۵ هست مامان قشنگمون🥰❤️👶🏻

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این روش من کم خطرمیوه م نخوربرنجم رعایت کن

هیچی نمیخورم

دیوونه شدم

میوه هم برای پر کردن شکمم میخورم 

تازه موز و توت فرنگی و آناناس و انبه رو کاملا حذف کردم😭

مردم تو بارداری شون حسابی به خودشون میرسن

من فقط پرتقال سیب و خیاز کوفت میکنم 

اونم دکتر تغذیه گفت چون فیبرش بالاس مجازی روزی یکی بخوری

خداروشکر خوبم، فقط یکم استرس گرفتم از صبح دارم سرچ میکنم، همسرمم همینو میگه، میگه اگر چیزی بود نمیگف ...

اصلا نگران نباش قشنگم

خیلی سختی کشید ولی دیگه چیزی نمونده هفته ۳۵ هست مامان قشنگمون🥰❤️👶🏻

🥰😍🥰😇🧿🧿به به

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
دوست قشنگمسبزیجات، غلات کامل و پروتئین‌های کم‌چرب و ایتفاده کنید، وعده‌های غذایی به چند وعده کوچک در ...

۸ ماهه خوابیدم 

حالا شما میگی پیاده روی کن😮‍💨

استراحت مطلق و استرس های بارداری به این روزم انداخت

اصلا نگران نباش قشنگم

تو‌کل بخدا 🙏🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
هیچی نمیخورمدیوونه شدممیوه هم برای پر کردن شکمم میخورم تازه موز و توت فرنگی و آناناس و انبه رو کاملا ...

خانم گل حس میکنم زیاد عصبی میشی

چون فند با ناراحتی رابطه موازی داره

روزهای دیگری خواهد رسیدچیزهای بهتری خواهد آمدصداهای دیگری شنیده خواهد شدتو هم خواهی خندید!خواهی خندید،تو هم،خواهی خندید.می‌دانم.

اصلا نگران نباش دوستم ❤️❤️❤️ماه دیگه این وقتها نی نی بغلت هست میای تجربیات مادرانه بعد تولد میخوای

آره قصد دارم تجربیاتمو از بِ بسم الله تا آخرو بگم 

یعنی یه کتاب پزشکی ازش در میاد🤣