2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نهالان پریود شدی؟چند روزه دارو اصلی رو قطع کردی

قرص های زرد که تمام شد.۷ تا هم دارو نما سفید توش بود.که قرص پنجم دارو نما را انداختم که پریود شدم...فردا و پس فردا قرص سفید دارم.که کلا قرص سفید ها تمام بشه من روز سوم پری هستم.از فرداش بسته دوم قرص شروع کنم ؟

قرص های زرد که تمام شد.۷ تا هم دارو نما سفید توش بود.که قرص پنجم دارو نما را انداختم که پریود شدم... ...

کلا دارونما رو نخور اصلا

ببین هر بسته ۲۱ قرصه،وقتی آخریش رو خوردی،بعد ۵ روز پریودی

پریود که شدی از روز ۳ یا ۴ شروع کن بسته دوم رو،بازم قرص نما رو نخور

کلا دارونما رو نخور اصلاببین هر بسته ۲۱ قرصه،وقتی آخریش رو خوردی،بعد ۵ روز پریودیپریود که شدی از روز ...

ممنون خوب اینجوری دقیقا قرص آخر دارو نما میشه روز سوم و از فرداش بسته دوم شروع میکنم

ممنون از راهنماییت مرسی   

واسه فراموش نکردن هستدر کل اضافست دیگه،کلیه رو اذیت کنیم که چی بشه

اتفاقا تو این چند روز اخیر که دارو نما دوتا اولی خورده بودم درد کلیه و سوزش شدید کلیه داشتم .دست میزاشتم انگار زخم بود...دیگه روزای بعد انداختم.که فقط یادم نره...نمیدونم از این بود یا سرما زدن