همه ی این کوچولو موچولوهایی که توی خیابون میبینیمم فقط منم😂
ولی جدی این آماری که توی نی نی سایته با خانمهای توی خیابون خیلی تناقض داره چون اکثر خانم های ایرانی زیر۱۷۰قدشون
واقعا این همه بالای ۱۷۰داریم توی ایران؟
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا من خودم قدم جوریه که بلندتر از چیزی که هست نشون میده چون پاهام کشیدس به هرکی میگم۱۶۴ ام باورشون نمیشه میگن نه بلندتری
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
تو هردو طرف هم قدکوتاه داریم هم قدبلند هم متوسط بابامم 180 فکر کنم...ولی مثلا خاله هامم قد بلندن عمو ...
دخترها اکثرن به خاله یا عمه میکشن
یع دلیلش اینه که تو این تاپیک ها قدبلند ها بیشتر کامنت میذارن و قدشون رو مینويسن والا تا قد ۱۸۰هم ...
آره خب اینم هست
ولی من توی خیلی از تاپیکایی که راجب قد پرسیدن دیدم ۸۰درصد خانوما میگن قدشون بین۱۷۰تا ۱۷۵هستش
آقا حالا دعوا نکنید ناراحت نشید خب شاید واقعا بعضیا دقیق ندونن حدودی بگنمثلا من خودم قدم جوریه که بل ...
منم دست و پام درازه
خب اونی ک دقیق نمیدونه و میگه که کار درستی نیست
ولی اینم که میگن بقیه دارن دروغ میگن و این نیست زشته
چون نظر شخص من اینه اصلا ارزش دروغ نداره😕
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
منم دست و پام درازه خب اونی ک دقیق نمیدونه و میگه که کار درستی نیستولی اینم که میگن بقیه دارن دروغ م ...
آره خب