2777
2789
عنوان

توی نی نی سایت همه خانوما قدشون بالای صدوهفتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 109 پست
پس حتما ژنتون به پدرتون کشیده

تو هردو طرف هم قدکوتاه داریم هم قدبلند هم متوسط 

بابامم 180 فکر کنم...

ولی مثلا خاله هامم قد بلندن 

عموهام یکیشون 170 یکیشون 190

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

نمی دونم ولی من تو بهداشت اندازه گرفتم!!

منم متخصص تغذیه و رژیم گرفت

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نوشته ۹۰ درصد اینایی ک میگن قدشون ۱۷۰ هست ۱۶۵ هستن😂اینا تا حالا یا دکتر و بهداشت و مدرسه نرفتن ...

آقا حالا دعوا نکنید ناراحت نشید خب شاید واقعا بعضیا دقیق ندونن حدودی بگن

مثلا من خودم قدم جوریه که بلندتر از چیزی که هست نشون میده چون پاهام کشیدس به هرکی میگم۱۶۴ ام باورشون نمیشه میگن نه بلندتری

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

یع دلیلش اینه که تو این تاپیک ها قدبلند ها بیشتر کامنت میذارن و قدشون رو می‌نويسن 

والا تا قد ۱۸۰‌هم خیلییی دور از ذهن نیست واسه خانما

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

تو هردو طرف هم قدکوتاه داریم هم قدبلند هم متوسط بابامم 180 فکر کنم...ولی مثلا خاله هامم قد بلندن عمو ...

دخترها اکثرن به خاله یا عمه میکشن 

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید
مگه میشه ندونن و بگن؟من دکتر رژیم رفتم گرفتهبهداشت میگیرهتو مدرسه میگیرنخودتم یکی دیگه برات بگیره دق ...

نه نه فرق میکنه

تو مدرسه و اینا که درحال رشده

ولی خب خیلیا بهداشت و اینا رو نمیرن یا خودشون تو خونه میگیرن بخاطر همین ممکنه خطا داشته باشه دیگه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

یع دلیلش اینه که تو این تاپیک ها قدبلند ها بیشتر کامنت میذارن و قدشون رو می‌نويسن والا تا قد ۱۸۰‌هم ...

آره خب اینم هست

ولی من توی خیلی از تاپیکایی که راجب قد پرسیدن دیدم ۸۰درصد خانوما میگن قدشون بین۱۷۰تا ۱۷۵هستش

بیشتر ببینید
واقعا 171 ام حتا شوهرم میگف همون 170هسی یک سانتش الکیه بعد رفتیم درمانگاه برا پرونده 171 نوشت 😐بدون ...

یک سانت هم یک سانته!

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

یک سانت هم یک سانته!

موافقم😂

بیشتر ببینید
آقا حالا دعوا نکنید ناراحت نشید خب شاید واقعا بعضیا دقیق ندونن حدودی بگنمثلا من خودم قدم جوریه که بل ...

منم دست و پام درازه 

خب اونی ک دقیق نمیدونه و میگه که کار درستی نیست

ولی اینم که میگن بقیه دارن دروغ میگن و این نیست زشته 

چون نظر شخص من اینه اصلا ارزش دروغ نداره😕

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بیشتر ببینید
منم دست و پام درازه خب اونی ک دقیق نمیدونه و میگه که کار درستی نیستولی اینم که میگن بقیه دارن دروغ م ...

آره خب 

بیشتر ببینید