همه ی این کوچولو موچولوهایی که توی خیابون میبینیمم فقط منم😂
ولی جدی این آماری که توی نی نی سایته با خانمهای توی خیابون خیلی تناقض داره چون اکثر خانم های ایرانی زیر۱۷۰قدشون
واقعا این همه بالای ۱۷۰داریم توی ایران؟
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
همه قدشون بالای 170 هست ولی سایزپاشون 37 هست اینا سمندونن وگرنه ادم 170 پاش باید بالای 39 باشه
من قدم ۱۷۶ و سایز پام ۴۲ و ۴۱
ئه من کوردم له نهتهوهی مردم رولهی کاوهی اسنگرم❤️ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃 نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر . بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :)
یه دیقه رفتم تاپیک قدو خوندم از زندگی ناامید شدم بخدا همه بالای۱۷۰😂
می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که میشه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚
خیلی باید ادم بیکار و بی دغدغه باشه بخاطر قد دروغ بگه
من ۱۷۰ هستم تنها مزیتش برام اینه تپلیم زیاد مشخص نی🥴
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
https://abzarek.ir/service-p/msg/2157896 ~ مثل آن مرداب غمگینی که 🪷 نیلوفر 🪷نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت ... باز دیشب تو خواب دیدمت ...😔💔دلمگرفتہبودنامترازمزمہڪردموسبڪشدم راستگفتشاعرکہ: یاحـسیننامِتوبردم،نہغمیماندونہهَمّی بابیاَنتواُمّی 🖤💚