2777
2789
بعضی وقتا حس میکنم خدا منو نمیبینه..🥺😢من واقعا هر دعای خیری بگی برا همه میکنم .. مامانم .. همه کسم ...

عزیزدلم این وسوسه خوده شیطان اشغاله ک میگه خدا کنارت نیس توازکجامیدونی شایدکلی بلاسده راهت بوده ولی رفع شده.توزندگی هممون کلی غموغصه هس دورت بگردم ماانسان ها با مصیبت وسختی ابدیده میشیم 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

به تخممون دخترم 😭😭 خب پاشو یه اقدامی کن ک گشاد

اگه تاپیک های قبلیمو بخونی میفهمی من خیلی وقته از جام پاشدم .. الانم ننششستم برا گشادی داشتم گریه میکردم اومدم اینجا مث اینکه همه جا هستن برا اذیت کردن 😑 حداقل درک کنید ینفر حالش خوب نیست نیایم تو تاپیک چرت و پرت بگیم🤏🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مدتیه ک نیست کنارم ‌.. تنهام .. تنها تر همیشه . هیچکس نیست بخدا هیچکس نیست کی دید من اینجا هر شب گری ...

خب چرا گریه میکنی عزیزم چه دردی رو دوا میکنه

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️       

عزیزدلم این وسوسه خوده شیطان اشغاله ک میگه خدا کنارت نیس توازکجامیدونی شایدکلی بلاسده راهت بوده ولی ...

کاشکی خدا یه نظری بمنم بکنه هیچکس کنارم نیست همه حرفامو به خدا میگم دلم داره میترکه واقعا😭😭

اگه تاپیک های قبلیمو بخونی میفهمی من خیلی وقته از جام پاشدم .. الانم ننششستم برا گشادی داشتم گریه می ...

تو یک گوهی هستی که اگه تلاش کنی تبدیل به طلا میشی ! خودتو دست کم نگیر چندتا گوز محکم بده بزار انرژی منفی‌ای دفع شن از نو خودتو بساز مثل ققنوس دوباره متولد شو و برین روی سر دشمنات🥰

کاشکی خدا یه نظری بمنم بکنه هیچکس کنارم نیست همه حرفامو به خدا میگم دلم داره میترکه واقعا😭😭

عزیزمممم منم دوست وخواهرت حساب کن🥲منم توزندگیم کلی بدبختی دیدم بابای بشدددددت کتک زن وبی رحم مامانم همیشه توقهربود من چون دختربزرگ بودم ازخواهربرادرام نگه داری میکردم ۱۲سالم بودهمش..بعدازدواج کردم همسرم ی کلا*هبردار ازاب درومد بدجورررر شکستم😢تااومدم کمر راست کنم ابجیم فوت کرد اونم اون ابجیم ک خودم بزرگش کردم الان ی مرده متحرکم هودی میبینم فرو میریزم عروسک میبینم فرو میریزم دخترای دبیرستانی میبینم میشکنمو به زبون نمیارم

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

تو یک گوهی هستی که اگه تلاش کنی تبدیل به طلا میشی ! خودتو دست کم نگیر چندتا گوز محکم بده بزار انرژی ...

😐

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                      با من در جهانی دیگر برقص 🫦🙂‍↕️