2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

64 بازدید | 12 پست

سلام، اینجا کسی هس ترمیم بینی انجام داده باشه یا قصدش رو داشته باشه؟ 

خواهشا اگه مشکلتون جزئی و درحد قوس بیشتر دادن هس درباره ترمیم صحبت نکنید😅

منظورم بینی ترمیم لازم در حد مشکل تنفس یا دفرمه شدن هس 

یا کسایی که تخریب ساختار بینی براشون پیش اومده 

میخوام بدونم این مشکلات چقدر بعد از عمل ممکنه به وجود بیاد؟ 

مثلا بلافاصله که گچ بینی رو میدارن اتفاق میفته؟ 

یا اولش خوبه و راضین بعد به مرور طی چند مدت اینطوری میشن؟ 

اگه کسی رو سراغ دارید بگید لطفا🙏

اگه کسی یه سال از عملش بگذره میتونه خیالش راحت باشه که بدتر نمیشه دیگه؟ 

مثلا ورم و اینا که ممکنه تا مدتها باشه ولی ممکنه یهو عضروف پرش کنه و چمیدونم این چیزایی که برا بعضیا اتفاق افتاده؟ 

مثلا تو پیجا میبینم طرف با یه بینی خیلی مشکل دار رفته میگه ۲۰ سال پیش عمل کردم بعد بینیش به حدی تخریب شده که هم راهش بسته شده هم کج و کوله شده کاملا ریزش کرده واقعا برام سواله عملش از اول بد انجام شده یا به مرور بخاطر تکنیک نادرست این مشکلات به وجود اومده؟ 

اگه بلافاصله بوده باشه یا تو مدت کم اتفاق افتاده چطور ۲۰ سااال دنبال ترمیم نرفته😕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد مدتی غضروف تحلیل میره مشکل بیشتر میشه اگه زود تر متوجه بشه بعد یک سال میشه ترمیم کرد

مثلا چقدر؟ 

من حدود ۷ الی ۸ ماهه عمل کردم 

جز ورم مشکل خاصی ندارم ساختار بینیمم خواستم طبیعی باشه که خیلی تخریب نشه در نتیجه خیلی بینیم کوچیک نشده و قوسم نداره خیلیم سفت و محکمه ولی یه طرفش یکم برآمدگی داره و سفته از همون اولا هم دست میزدم سفت بود دکتر میگفت فقط فشار بده سفتیا رو 

حالا یکم ورمای اطرافش فروکش کرده اون سفتیه هنوز هست و برجستگیش بیشتر به چشم میاد نمیدونم ورم نقطه ای هس ورم یه طرفس یا نتیجه فیکس نشدن یا چمیدونم پرش غضروفه و بعد یه سال خیلی برجسته بشه😐

مشکل تنفسی داری؟

نه خداروشکر بحث تنفسم نیس (البته یه نفر میگفت بعد ۷ ماه تازه مشکل تنفس پیدا کرده باز استرس گرفتم)

ولی فقط بحث ظاهریشه و خیلی نوک بینیم بی حسه هنوز میترسم غضروفایی که گذاشتن خوب فیکس نشده باشن یا ول کنن خودشونو 

پس نمیخواد ترمیم نکران نباش

مرسی❤️

فکر نمی‌کنمم به ترمیم بکشه 

ولی برام سوال بود اگه یه تغییری به وجود بیاد چقدر زمان میبره یا کسایی که ترمیم کردن چرا بعضیاشون انقدر با فاصله انجام دادن🫠

مرسی❤️فکر نمی‌کنمم به ترمیم بکشه ولی برام سوال بود اگه یه تغییری به وجود بیاد چقدر زمان میبره یا کسا ...

چون نمیتونن بینی رو قبل یک سال دوبار باز کنن امید دارن بهتر شه 

منم مشکل تنفسی دارم دکتر میگه خوب میشه اما نشده بعد از ۲سال

چون نمیتونن بینی رو قبل یک سال دوبار باز کنن امید دارن بهتر شه منم مشکل تنفسی دارم دکتر میگه خوب میش ...

درسته

شما از کی مشکل تنفسی رو احساس کردی؟ و اینکه حالت گرفتگی بینی هس؟

اگه گرفتگی هس که بخاطر همین ورماس بعضیا میگن تا ۴ سال یا ۵ سال همینطور ورم کمتر میشه ولی به نظر من دیگه بعد یکی دو سال باید کورتون بزنی 

یه بار بخاطر سرماخوردگی یه اسپری کورتون زدم ورما و گرفتگیا خیلی بهتر شد ولی بازم موقته 

شما کورتون نزدی؟ 

درستهشما از کی مشکل تنفسی رو احساس کردی؟ و اینکه حالت گرفتگی بینی هس؟اگه گرفتگی هس که بخاطر همین ورم ...

اره عزیزم حالت گرفتگی بینی از ۳ماه بعد 

نه عزیزم‌کورتون خیلی اسیب میرسونه 

گفت اگه اینجا بزنم‌نکروز میاره

اره عزیزم حالت گرفتگی بینی از ۳ماه بعد نه عزیزم‌کورتون خیلی اسیب میرسونه گفت اگه اینجا بزنم‌نکروز می ...

خب پس خداروشکر جدی به نظر نمیاد 

واقعا؟ دوز پایین انقدر عوارض داره؟ 

نکروز چرااا مگه دکتر بزنه خطر داره؟🫠

خب پس خداروشکر جدی به نظر نمیاد واقعا؟ دوز پایین انقدر عوارض داره؟ نکروز چرااا مگه دکتر بزنه خطر دار ...

قسمت های خاصی رو فقط میشه کورتون تزریق کرد 

باقی قسمت ها نکروز میاره گلم