2777
2789
عنوان

در چه حالیدد 🥺😂 امروز بهتون خوش گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست
برا ما هم خوب بود بهترین قسمتش این بود که بچم حسابی بعدش خوابید ما هم تونستیم بریم حموم هم استراحت ک ...

عالییییی ایشالله همیشه خوش بگذره آبجی✨💗

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو تا خانواده رو دعوت کردم بیان بیرون. یکیشون دیروز زنگ زد گفت مریضیم نمیتونیم بیایم. ما رفتیم و بارون زد زود برگشتیم. نیم ساعت پیش زنگ زده میگه شب میایم خونتون😐

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با حسرت ب تفریح بقیه نگاه کردم

بیخیال منم نرفتم حالمم بد بود ولی الکی رقصیدم 🥺💔✨

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمو مورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

عالییییی ایشالله همیشه خوش بگذره آبجی✨💗

فدات بشم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
نه حال دلم گرفتس خاستگارم زنگ نزد😭

بیخیال فداتشم ایشالله زنگ بزنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🧡🥺

خیلی خوشگذشتامیدوارم زودی خوب بشی

فداتشم ایشالله همیشه خوش بگذره مرسی خواهری 💕😊

عزیزم امیدوارم همیشه با خودت بهت خوش بگذره منم خونه بودم بد نبود

فداتشم همچنین 

💚💚

با خانواده همسرم رفتیم ولی فکرو خیال اینکه اگر جنگ بشه چی ولم نمیکنه استرس دارم

الهیییییی 

هیچوقت از هیچ چیزی نترس :)) 🌱💚

خداکنه حال دلمون خوب شه وقتی دلت گرفته هر جا تفریح بری الکیه

واقعا حق:)))++++

ایشالله همیشه حال دلت خوب باشه 😊💚🌱