2777
2789

با چه امیدی شروع کردم از بس همه معجزه دیده بودن

خیلی هم سخت بود برام چون  هزارتا صلوات بخوای بفرستی روزی یک ساعت میشه

ولی نشد😭😭😭

خسته ام خستهههههه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه چیزشو رعایت کردی؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

عزیزم فقط با صلوات فرستادن مشکلت حل نمیشه باید خودتم یه تلاشی بکنی دیگ

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

نمازاتو میخوندی؟

حق الناسی به گردنت نبود؟

ترک گناه کردی؟

دعا موعا نداشتی؟

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

منم دوبار این ختم رو شروع کردم 

هر دوبار نصفه موند 

انگار خدانخواست حاجتمو بده 💔

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید خیلی دستم خالیه حتی اگه درآمدش ۱ تومن هم بود اشکال نداره 

به تاپیک آخرم سربزنید،ذکر آقا حضرت ابوالفضل علیه السلام و ۱۳۳بار بگید،بزنید گوگل توضیحات بیشتری میاره.

نذر یاسین خانم ام البنین سلام الله علیه رو انجام بدید.

منم دوبار این ختم رو شروع کردم هر دوبار نصفه موند انگار خدانخواست حاجتمو بده 💔

منم بار دوم یه روز یادم رفت بفرستم یعنی باید از اول شروع میکردم؟ یا ادامشو از فرداش؟

مگه چی برای رعايت داره؟

زیادن یه سری قوانین خاص داره

بیشتر ببینید

ی وقتایی ب صلاح ادم نیست اون درخواست

برا همین ثوابش میمونه برای اون دنیات 

و خدا از ی جا و یجور دیگ برات جبرانش میکنه شک نکن همینک صلوات میفرستی و نیت میکنی ینی خدا دوستت داره و راه بودن با خودشو برات باز گذاشته و ت رو نرونده

منم بار دوم یه روز یادم رفت بفرستم یعنی باید از اول شروع میکردم؟ یا ادامشو از فرداش؟

میگن نباید قطع بشه 

حتی اگر نتونستی زیاد صلوات بفرستی

حداقل ۱ دونه صلوات بفرستی که فاصله نیفته

لطفا اگه کار آنلاین سراغ دارید بهم بگید خیلی دستم خالیه حتی اگه درآمدش ۱ تومن هم بود اشکال نداره