2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا ربطی نداره به نظرم 

مثلا من درون گرام 

همسرم برون گرا

که خب حقیقتا رابطمون خوبه ، تعادل داره

ولی خب این به این معنی نیست که دو تا درون گرا با هم رابطه بدی میسازن

یا دو تا برون گرا خیلی رابطشون بُلد میشه

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

من درونگرام وبنظرم مثل خودم باشه بهتره ولی نیست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

متعادل خوبه

درونگرا ابراز احساسات براش سخته

برونگرا ها اکثرا شیطونن

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

هرچی خودت هستی!

منِ برون‌گرا قطعا نمیتونم با یه آدم درون‌گرا زندگی کنم ، یا اینکه شریک زندگیم تو جمع ساکت و گوشه گیر باشه

۱۸ سالمه ، البته چند ماه دیگه میشه😅 یک فرد کاملا عادی🗿 کنکوریِ مفلوک🫠 ورزشکارِ فوتبال‌دوست😀 گدایِ خانه علی(ع)💚

حتما اخلاقاتون خیلی خوبه

نه لزوما 

هر جفتمون اخلاق بد داریم دیگه 

ولی خب مکملیم رابطمون نه خشکه نه خیلی پر شور و هیجان که آدم خسته بشه از اینکه همش تو شرایط تنش قرار بگیره

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱