2777
2789
عنوان

چرا بعضی از دخترا خراب بودن تو ذاتشونههههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 63 پست
واقعا تو ذاتشونه. دختره بااینکه میدونست مرده متاهله باش رابطه داشت .گردنش از عمد کبود میکرد که زنه ط ...

وای وای

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اختلال هست که عاشق به هم زدن زندگی پارتنر های اطرافش هست، بعدش که ضربه کاری زد می ره دنبال شکار ب ...

دقیقا یه ویدئویی دیده بودم دختره خودش به این اعتراف کرد گفت کلا خوشم میاد زندگی کسی که متاهل رو بهم بریزم

کاربری دست دو نفر🌟

همه چیزو گردن دختر نندازیدبعضی مرداهم کرم دارن با اینکه متاهلی به دختر مجرد نخ میدن

قطعاا درسته

ولی این دختره دوستشه متوجهی؟

بعد دختره از مرده خوشش میاد یعنی مرده بهش پیشنهاد بده صددرصد قبول میکنه

کاربری دست دو نفر🌟

همه چیزو گردن دختر نندازیدبعضی مرداهم کرم دارن با اینکه متاهلی به دختر مجرد نخ میدن

دخترا یه کم احساساتی ان و مردای متاهل هم کار بلد و رگ خواب دخترا رو میدونن یا پول یا احساسی 

من مقصر طرف متأهل رو میدونم چه زن متأهل چه مرد متأهل 

از این آشغالها تو خیابونم زیاده طرف رو با زنش میبینه باز چشم برنمیداره

😐😐😐😐

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

میگم مرد میافتن دنبالشونخود مرده هم کرم داره

البته مرده کرم داره دنبال چی ترتازه است. دختره تا چراغ سبز نشون نده مرده بزور میتونه  باهاش .س .ک س کنه؟ نه

مجرد گم شه با مجرد حالا که خیلی هاته و نمیتونه صبرکنه تا ازدواج