2777
2789
عنوان

برادرم متاهله طبقه بالای پدرمه منم متاهلم بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 27 پست

حسود و بخیله خواهر منم همین جوریه  و اینکه خودش رو مالک و مستحق همه چی می دونن انگار ما بچه پدر مادرمون نیستیم اونا هستن .چی کارش می شه کرد جز بی اهمیتی چیزی هم بگی شر به پا می‌کنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پدر و مادرت باید باهاش برخورد کنن چون ربطی به اون نداره 

خونه پدر همیشه درش برا دختراش بازه هیچ احدی هم نمیتونه حرفی بزنه ،،

به مادرت بگو ایندفه حرفی زد بگو هروقت اومد خونت از خونت وسیله برداشت میتونی حرف بزنی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
حسود و بخیله خواهر منم همین جوریه و اینکه خودش رو مالک و مستحق همه چی می دونن انگار ما بچه پدر مادر ...

دقیفا شر ب پا میکنه

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

شما کار خودتو بکن به برادرت ربطی نداره اگه یکبار دیگه همچین حرفی زد به مادرت بگو مادرت محکم جوابشو بده بگه به تو اصلا ربطی نداره آخرین بار باشه برای من تعیین تکلیف کنی من هنوز زنده ام اختیار اموالمو دارم دیگه خودشو جمع میکنه . بعدشم به مادر و پدرت بگو این چیزارو خبر ندن. گفتن نداره