بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی سالم پاکم فقط یه مشکل دارم اونو انجام ندم بهترین پسر خاورمیانه میشم😅😂
اکثرامردا خودشیفته ان
بذار یکی دیگه ازت تعریف کرد بعد
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
بنده مشاور کنکور هستم،توی شاگردای خانمم مصرف سیگار و شراب و حتی الکل از اقایون خیلی بیشتره،انقدر که ...
الان که یوتیوبم نابود کردن میری یوتیوب همش دری وزی بلایند دیت وای همین الان که دارم میگم حرصم گرقته از چیزای عجیبی که عنوان میزنن چندتا پسر باید چند تا دختر رو انتخاب کنن یوتیوبم به گند میکشونن. کم کم .
تعریف نکردم که واقعیت گفتم بعدشم مجازیه کسی منو نمیشناسه که و اینکه گفتم پاک و سالمم ولی یه مشکل دار ...
ببخشید لجم میگیره یکی بگه من خوبم
مثل شوهرم دلتوخون میکنه بااخلاقش بعدش میگه من نوبم ازخدات باشه معتاد نیستم واین حرفا
کاش معتاد بود وادم
آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂
ببخشید لجم میگیره یکی بگه من خوبممثل شوهرم دلتوخون میکنه بااخلاقش بعدش میگه من نوبم ازخدات باشه معتا ...
نه این چه حرفیه خواهش میکنم. خب پس این طرز فکر و کامنت شما تقصیر شوهرتونه😅 ایشالا به حق فرهاد مجیدی خدا به راه راست هدایتش کنه😂 من خودم استقلالیم ولی چرا عکس فرهاد مجیدی😅
نه این چه حرفیه خواهش میکنم. خب پس این طرز فکر و کامنت شما تقصیر شوهرتونه😅 ایشالا به حق فرهاد مجیدی ...
اینو خدا زده خوب نمیشه پیر شدم دیگه
استقلالیم
با مجیدی عاشق فوتبال شدم
هرچند دیگه پیگیرفوتبال نیستم یه مرده متحرکم