2777
2789

من تا ۲۰ پوستم تیره بود یعنی سبزه سیر و تیره الان گندمیم 

خب اول بگم من الرژی داشتم و نمیدونستم .پوستم تیره سردرد و ورم پیشونی و بدن ( که فکر میکنی برای چاقیه یعنی انقدر طبیعی)

حالا چیزایی که من استفاده کردم اینا بود 

چای سفید ۳ تا ۴ روز در هفته بخورید بیشتر از اون باعث کم خونی میشه واقعا معجزه میکنه برای پوست

رفتم پیش دکتر ازمایش الرژی خونم رو نوشت و بالا بود و وقتی مصرف میکردم داروها رو بدنم از کدری و سنگینی راحت میشد و چهره باز و قشنگ تر میشد . (ابن خیلی مهمه حتما برید پیش دکتر الرژی)

نمیگم شیرینی رو حذف کنید ولی مقدارش رو خیلی کم کنید 

کم کردن فست فود 

من اینا رو برای لک نگفتم برای تن رنگ پوست گفتم البته که روی لک هم اثر داره ولی برای لک های عمقی از ضد لک استفاده کنید 

اب هم زیاد بنوشید 

شمد هم راهگار برای سلولیت  پا بگید 

واسه لک چکارکنم

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درمان سلولیت تنها راهش نخوردن غذای چرب و ورزش کردنه

هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
واسه آلرژی چه داروهایی استفاده کردی؟

فکسوفنادین۱۸۰ وکلرفنیرامین

درمواقع خیلی شدید امپول بتامتازون و کلرفنیرامین

البته من واکسن الرژی هم تا یکسال زدم

میخوام دوباره برم بزنم چون به خاطر مصرف غذاهای بد دوباره عود کرد

البته شما سر خود دارو مصرف نکن