2777
2789
عنوان

به مرد های اینجا رو ندین به خدا همشون

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 63 پست

موافقم باهات

منم هروقت الکی کاربرا گیر میدادن به کاربرای مرد میگفتم چیکارشون دارین

کاری نکردن

حتی ی تاپیک با اون یکی اکانتم زدم که حضور مردا و نظراتشون میتونن به نمایندگی از جنس مخالف یه دیدی به خانوما بده و بتونن بهتر با شوهرشون رفتار کنن

اما دیگه شورشو در اوردن

اگه یکیش خوبه ده تاش حیوونه اون کاربره حسین اعصابمو خورد کرد اشغال

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از موقعی که دیدم یکسری خانما زیرزیرکی لایک میکنن مردارو و غیر مستقیم طرفشونو میگیرن

ولی تو حرفاشون ریپ میزنن رو خانما میگن مردا نباید اینجا باشن

به طرف هم که گفتم ریپ نزد تو تاپیک گفت اون کسی که اینو گفتی به تو چه

دیگه سکوت کردم:/

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

باید یه متن پر از فحش البته سانسور شده اماده کنیم هرکدومشو دیدیم تو تاپیکا ریپلی بزنیم بفرستیم اشغالا😒

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

پس چرا برادرهای من یا برادر و پدر های ما اینجا نیستن ؟چون اصلا وقت شو ندارن سرکارن یا با زن و بچشون ...

حق

اصلا مردواقعی از اینجا خوشش نمیاد😐

..انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
موافقم باهاتمنم هروقت الکی کاربرا گیر میدادن به کاربرای مرد میگفتم چیکارشون دارینکاری نکردنحتی ی تاپ ...

اون که مامانش صیغه ای هست 

اما هیچ مرد درست حسابی نمیاد اینجا حضور یه نر با تفکرات زن ستیزانه چه کمکی به ما میکنه 

از موقعی که دیدم یکسری خانما زیرزیرکی لایک میکنن مردارو و غیر مستقیم طرفشونو میگیرنولی تو حرفاشون ری ...

ما راجب زن‌های درست حسابی حرف میزینیم یه عده همیشه کراش میزنن رو سگ های این سایت ولی کم سن و سالن 

ما راجب زن‌های درست حسابی حرف میزینیم یه عده همیشه کراش میزنن رو سگ های این سایت ولی کم سن و سالن

تا اینجور خانما هستن چیزی درست نمیشه عزیزم

من متاهل مضخرف هم دیدم 

به ذاته نه سن

بیشتر ببینید
تا اینجور خانما هستن چیزی درست نمیشه عزیزممن متاهل مضخرف هم دیدم به ذاته نه سن

اونا درصد شون نسبت به ما ها خیلی کمتره هیچ بهانه پذیرفته نیست برای اینکه ما این سگ های ولگرد و آدم حساب نکنیم 

اون که مامانش صیغه ای هست اما هیچ مرد درست حسابی نمیاد اینجا حضور یه نر با تفکرات زن ستیزانه چه کمکی ...

من متوجه نیتشون نبودم با این دید نگا میکردم که همه جا هم ادم خوب داره هم بد

درست میگی حقیقتا

شک نکن مرد واقعی دنبال خبر فوتبال و طلا و ارز…فلان هست اینا دنبال نوار بهداشتی زن‌ها

نامزد من اینقدر درگیر کار و شغلشه که اصلا وقت نداره برای اینحا 

بعد بهشم که گفتم فهمید چیه از تو اینستا دیده بود چیه

میگفت سایت زنونه چیه من نمیام به منم میگه نرو😂

بیشتر ببینید
اونا درصد شون نسبت به ما ها خیلی کمتره هیچ بهانه پذیرفته نیست برای اینکه ما این سگ های ولگرد و آدم ح ...

فکر میکنی چرا هنوز اینجان؟

بخطار هموناس عشق میکنن باهاشون

بیشتر ببینید