2777
2789
عنوان

شده بینتون فرق گزاشته بشه

161 بازدید | 15 پست

اینقدر اعصابم خورده دیروز ما با همکارای همسرم رفتیم بیرون چون امروز همسرم سرکاره شبش یه سر رفتیم خونه مادرشوهرم بهش روز قبل گفتیم مامان بیا با ما بریم گفت نه من حوصله اصلا ندارم و...یعنی اگه میومد با همکارای همسرم نمی‌رفتیم دیشب گفت فردا با خواهر شوهرم میره نمی‌گفت با جاریم گفتم خواهرشوهرم که ماشین‌نداره خب با همین فاطمه اینا جاریم میریم گفتم مامان شما کلا از ما خوشت نمیاد 

من اگه صد روزم خونه باشم بهم نمیگه بیا دیشب جاریمو گفته بود شام بیا در شرایطی که همه شب های قبلش هم خونشون بوده هرشب میگه بیا ولی من یه مریضی دارم و بچه نوپا یه سال چهارماه شیطونم دارم و باردارم هستم دیشب زنگم زده بود گفتم من ساعت هشت بود تازه میخوام شام درست کنم ولی به من که هیچ کسیو این شهر ندارم نگفت بیا فرق من با اون چیه خونه اون می‌ره ولی من نه هرجا میخواد بره باهم هماهنگ میکنم ولی یه دفعه به من نمیگه توهم بیا بهش میگم بریم بازار میگه بخدا قشم من نمیرم ولی فرداش میبینمش با همون جاریم 

دیشب میگم مامان همه چیزتون با فاطمه سته شما از ما خوشتون نمیاد شوهر بچه ننه من عععع بسه این چه حرفیه خب دوست داره و تو ماشین رده‌زیر گریه برا مادرش دلم میخواد امروز بمیرم از صبح نشستم گریه 

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه اینجا از مادر شوهرم فرارین تو برعکسی😐😂با اون شکمت و یه بچه ی شیطون دنبال دردسری چه بهتر ک نمیا ...

چون من تو این شهر تنهام منم توقع دارم کمکم بشه نه بی توجهی

❤  سوگند به نامت که تو آرام منی   ❤    ❤متأهل و متعهد به قلب اقاییم❤                          درخواست دوستی حتی خانم قبول نمیکنم😊نی نی نازم چه خوبه هستی مامانی خوش اومدی به زندگیمون🥺😘😍
بیشتر ببینید

تروخدا ول کن بذار با هر کی خوشه با همون باشه 

زحمتاشم بندازه در اینده گردن همون 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب احتمالا اون جاری بزرگس با اون راحت تر

اتفاقا اون بعد من اومده 

بیشتر ببینید
چون من تو این شهر تنهام منم توقع دارم کمکم بشه نه بی توجهی

خب تنها باش مستقل هم باش کنارش آدم محبت ک زوری نمیشه انقد هم خودتو دستم کم نگیر و نگو ک از ما خوشت نمیاد حالا شوهرت چرا گریه کرده😐

خب اينو گفتی چی گفت ... ببین شایدم سنش کم نمیش رهاش کرد خودت که میدونی چی میگم

نه اتفاقا سنش برابر شوهرشه من از اون کوچیک ترم

بیشتر ببینید
خب تنها باش مستقل هم باش کنارش آدم محبت ک زوری نمیشه انقد هم خودتو دستم کم نگیر و نگو ک از ما خوشت ن ...

چون حالا واسه مامانش احساساتی شده دلم میخواست خفش کنک

بیشتر ببینید