2777
2789

هر سالم تو خونه ایم همش کسیو نداریم ببرتمون بیرون حس بدیه....خودمونم بخایم بریم بیرون یه جوریه همه خانوادگی میان ما باید بشینیم بقیه رو نگا  کنیم🥲

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن نفرید مگع؟

الان مث قدیم نیس فامیلی برن

دیگه اکثرا همه خودشون تنها میرن با خانواده 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چن نفرید مگع؟الان مث قدیم نیس فامیلی برندیگه اکثرا همه خودشون تنها میرن با خانواده

منو مامانم ففط

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

ما هم کلا هیچ سالی بیرون نمیریمکلا بیرون نمیریم همه خونه مامانم تنها ول کرده برا خودش رفت کلی هم فحش بارم کرد من و یه بابا دو تا پسر بیخیال خونسرد ت مخ دیوونه حال بهم زن

منو مامانم ففط

خب پاشید یه ساندویچی چیزی درست کنید جفتی برید پارک

تک و تعریف کنید تخمه بشکنید

خدا مادرتو حفظ کنه برات🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری