2777
2789
چرا اخه

خواهربرادرا هرکدوم ی طرفی ان فقط سمت خانواده همسرشون ی مادر دارم ک اونم نمیذارن با خودخواهی میبرنش ،آدم دلش میگیره ک حالا اگ مد شده برادرا برن سمت خانواده زن پ خواهرا چرا😢

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خواهربرادرا هرکدوم ی طرفی ان فقط سمت خانواده همسرشون ی مادر دارم ک اونم نمیذارن با خودخواهی میبرنش ، ...

اوووو ول کن بابا

با شوهرت برین دوتایی حال کنید چیکار اینو اون داری 

حالا مثلا بودن چه گلی به سرتو میزدن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت همپن دخترت هست.من اگه یه دختر مثل شما داشتم برام اندازه کل دنیا بود...به نظرم که ذوق داشته ...

خدا رو شاکرم ولی باید درد بی کسی های اونم به دوش بکشم انقدر درد هست انقد اذیت میشم میدونی امسال مدام میگه مامان چرا مهمان نداریم ما با هر بار گفتنش خنجر میکنن توی قلبم💔💔💔

درد اینه شوهر صمیمی نیست

مشکل اصلی همینه پس 

چون اگه شوهرت گرم و مهربون باشه خودش اندازه کل فامیل و خانواده دلتو گرم میکنه ...

درکت میکنم 

منم شوهرم مودیه همیشه عیدا بداخلاق و بد عنق میشه 

ترجیح میدم هیچ کجا نرم.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
مشکل اصلی همینه پس چون اگه شوهرت گرم و مهربون باشه خودش اندازه کل فامیل و خانواده دلتو گرم میکنه ... ...

دقیقا با سردی و رفتار غلطش منو خانوادشو درگیر دیگران کرده کاش از اول میدونستم بی کس هستم تا با دقت بهتری انتخاب میکردم

دقیقا با سردی و رفتار غلطش منو خانوادشو درگیر دیگران کرده کاش از اول میدونستم بی کس هستم تا با دقت ب ...

ما هم جایی نداریم بریم.

یعنی هیچکس دوس نداره با ما هماهنگ کنه 

از بس شوهرم مودیه و هیجانی رفتار میکنه.

هرسال هرجا مهمونی میرفتم باید تهش با ناراحتی و دردسر میمودیم خونه.

امسال هیچکجا نرفتم تا حرص نخورم

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت