2777
2789
عنوان

سیزده بدر چیا حال میده کجا بری خوش میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 20 پست
بچه بودم زورم به خانواده نمیرسید به زور میرفتیم پیک نیک دسته جمعی، خداروشکر از یه زمان به بعد راحت خ ...

اره والا پارتنر بنده هم نمی پسنده ۱۳ بدر رو 

میگه ک چی همه اون بیرونن!!!!

خودش هم امروز سرکاره نیس

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما رفتیم طبعیت دو روزه اونجا هستیم

😂😂اونو دیگه میرم مسافرتی ویلایی چیزی

۲ روووز🥲

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

۴ صبح دیره 🥲😂

با اکیپ بیشتر حال میده ک اونا پایه ترن هر ساعتی میان

اره والا پارتنر بنده هم نمی پسنده ۱۳ بدر رو میگه ک چی همه اون بیرونن!!!!خودش هم امروز سرکاره نیس

کلا از اینکه با ظرف و قابلمه و زیرانداز و … سختی و حرج برم لب جوی و چشمه و جنگل و … تازه جای خوب گیر اونایی اومده باشه که زودتر رفتن ( منظور از جای خوب هم نمیدونم چیه ) پر حشره ، یا گرمای شدید یا بارون و باد شدید … حقیقتا برام از بچگی جذاب نبود و نیست، تو خونه با لباس راحت و تمیز و آرامش یه فیلم میبینم غذای مورد علاقمو میخورم و… واقعا بیشتر کیف نمیده؟

خیلی وقتا جایی واسه شستن دست نیست با بطری آب دست میشورن و …