2777
2789

همه جاش حتی کنارخیابون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

کدوم سمتش همش جای دیدنیه دیگه جواهرده ماسوله ساحل متل قونمک آبرودساحل گیسو 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساحل گیسوم .. سمت متل قو .. و جاده چالوس و اش کده هاش ... بندر انزلی .. آستارا ... مناطق آزاد بند ا ...

ما از جاده چالوس رد شدیم

شوهرم واینستاد برای آش 

چه همه مدل آش داشتن

دلم موند پیشش 

شوهرم یه دفه گفته هرچی بخوای میخرم

اش نمیخرم

نمی‌دونم چه خاطره ی بدی از اش داره 🥺😂

ما از جاده چالوس رد شدیمشوهرم واینستاد برای آش چه همه مدل آش داشتندلم موند پیشش شوهرم یه دفه گفته هر ...

عزیزم دفعه دیگه حتما آش هاشو امتحان کنید مخصوصا فصل سرما و ... چقدر میچسبه 🥲

یعنی جنگل گیسوم رفته بودم دو سه سال پیش تبدیل به آشغالدونی شده بود خدایی این طرز مسافرت اومدنه.می ریزین کی جمع کنه!!!!!! این طبیعت مال خود شماست که سالهای بعد هم خودتون و بچه هاتون استفاده کنن

خطابم به اون دسته مسافرهای باشخصیت که اشغال شون رو جمع میکنن میندازن سطل زباله نیست.

یعنی جنگل گیسوم رفته بودم دو سه سال پیش تبدیل به آشغالدونی شده بود خدایی این طرز مسافرت اومدنه.می ری ...

منم مسیرم از جنگل گلستان بود 

اینقدر ناراحت شدم یه عده بی فرهنگ

خورده بودن اشغالا رم رها کرده بودن توی طبیعت 

اتفاقا به شوهرم گفتم چه اینا بی انصافن

اینجا که دیگه شهر نیست

شهرداری موظف باشه نظافت کنه 

کی ریخت و پاش های اینا رو جمع کنه

فک کن ظرف تن ماهی

به قول مامانم اینا از گناه همون دار و درختا در نمیان

منم مسیرم از جنگل گلستان بود اینقدر ناراحت شدم یه عده بی فرهنگخورده بودن اشغالا رم رها کرده بودن توی ...

دیگه بذار اینقدر گند بزن که چند سال دیگه بگن بریم شمال خودشون بگن اه اونجا که زباله دونیه.بوی تعفن میده . 

دیگه بذار اینقدر گند بزن که چند سال دیگه بگن بریم شمال خودشون بگن اه اونجا که زباله دونیه.بوی تعفن م ...

نه خدا نکنه

ان شاالله فرهنگ سازی بشه

مردم با فرهنگ ما هم مقصرن.

یه جا یکی ادب خانوادگی شو نشون میده

طبیعت رو با آشغالدونی باباش اشتباه میگیره 

دوره اش کنن 

چند نفری تذکر بدن

خودشون رو جمع میکنن

از کوتاهی ماست که دیوار بلند است