2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو ک میپیچی پس فردا زیر سقف چجور میخوای تحملش کنی

من یه رل داشتم ظاهرش خیلی خوب و جذاب بود ولی باطنش انگار دختر بچه لج باز و یه دنده و قهر قهرو خداروشکر کات کردم ادم سینگل باشه بهتره تا با بچه

نمیشه درست تایپ کنی و حرف بزنی؟ چرا اجبار؟معلومه درست رفتار نمی کنه وقتی اینقدر نازش رو می کشید

چی می‌خوای بدونی تا بگمت 

اره مقصر مامان و بابام

من نمی‌خواستمش ۱۴ سالگی منو دادن بهش

چرا؟چون خانواده خوب و با اصالت و خوش اخلاق دارن واقعا هستا...

ولی به من نمیخوره از لحاظ مالی و آزادی 

یکی داره بیشتر از تو تلاش میکنه✨🥃پس بجنگ

خدا اینجور ادمهارو از رو زمین برداره اینا کین دیگه استارتر خدا بهت صبر بده.

انشاالله که منو خون به جیگر کرده 

دیشب دیگه نشستم وسط مامان بابام پایین پاشون اونا رو مبل بودن زدم وسط سینه ام گریه کردم

گفتم من چه گناهی داشتم؟

شما می‌فهمیدید ازدواج چیه چرا منو شوهرم دادین

پول داشت؟چی داشت 

که الان عین عروسا میلیون و..خرج میکنین براش 

وای تولداش هر مناسبتی چقدر من و خانواده ریخت و پاش میکنیم😭😭

یکی داره بیشتر از تو تلاش میکنه✨🥃پس بجنگ

نمی‌دونم والا

تاپیکات خوندم فهمیدم چقد بی مسئولیته همش دیر میکنه و خودشم قهر میکنه بنظرم چند باری نازش نکشی و وقتیم دیر کرد خودتو به خوابی بزنی یا بزنی بیرون بگی نیومدی رفتم بیرون یا بگی تایم درسمه دیگ دیر کردی باید این ساعت بخونم تا ادم شه