2777
2789
عنوان

یعنی باور کنم که دیگه نیست نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 38 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم چشم انتظار بیشتر عذاب میکشه..

اره خیلیییی عذاب میکشم همش میام چک میکنم ببینم پیام داده یا نه ولی پیام نمی‌ده نیمدونم چرا ولم کرده 

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اره خیلیییی عذاب میکشم همش میام چک میکنم ببینم پیام داده یا نه ولی پیام نمی‌ده نیمدونم چرا ولم کرده

قربونت برم سعی کن قبل از این حست بیشتر  شعله ور بشه 

خاموشش کنی

کاشکی میتوانستم به درستی تو را در آغوش بگیرم.

دعوا کرده بودین؟میشه کامل توضیح بدیمیخوام کمکت کنم

نه دعوا نکردیم اتفاقا باهم  خیلی خوب بودیم اون روز ،بهم گفت حالم بده روز قبلشم بهم گفت حالم بده منم بهش گفتم چرا حالت بده بهم نگفت ،گفت همینجوری بعد دیگه خداحافظی کردیم باهم خوب بودیم بعدش نیومد

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

نه دعوا نکردیم اتفاقا باهم خیلی خوب بودیم اون روز ،بهم گفت حالم بده روز قبلشم بهم گفت حالم بده منم ...

همینقدر براش ارزش داشتی؟ این ب دردت نمیخورد و نخواهد خورد. من خودمم اولش داغ بودم نمیفهمیدم ولی الان ک میبینم بعد از اون همه بدبختی ک کشیدم واقعا با اکسم جور نبودیم. پس تو هم خوشحال باش. ی مدت سخت پیش روته ولی بدون اوکی میشه. سعی کن ادمی ک تو سختیت کنارت نبوده رو تو خوشیت هم جا ندی. فراموش نکن ولی ب دید تجربه بهش نگاه کن. امیدوارم زود حالت خوب بشه💚