2777
2789
عنوان

ساعت پنج باید آماده بشم هنوز نخوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 39 پست

حالا حتما باید ۵ صبح برید طبیعت! یهو گرگی گرازی چیزی بهتون حمله تکنه؟

خب نرید

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هامن چیکار کنم خوابم نمیاد ؟؟؟ ساعت ۹ هم میریم

گوشی رو خاموش کن ، چشمات رو بذار رو هم یه ساعت بعد خوابت میبره

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

حالا حتما باید ۵ صبح برید طبیعت! یهو گرگی گرازی چیزی بهتون حمله تکنه؟خب نرید

نه پنج تازه از خواب بیدار میشیم آماده میشم تا ساعت شیش همه جمع میشیم بعدشم دو ساعت تو راهیم 

اوه تا نه کلی وقته من نیم ساعت دیگه باید پاشم

همین الان بلند بشو برو موهات رو درست کن، البته بی سر و صدا که بقیه کله سحر بیدار نشن

ادم میمونه چی بگه 😂😂😂خدا عقلتون بده مگه واحبه برید مراسم اون بنده خدا رو راه بندازید شبم مهمونتونو راه بندازید قردا پس فردا اخر هفته یه روز بیکار راااحت برید تو طبیعت بشینید لذت ببرید استراحت کنید اینطور هلاک میشید خب انگار وحی منزله