2777
2789
عنوان

کی با شوهرش امشب قهره و واسه فردا برنامه ای نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 50 پست

دخترااز۶سالگی رو قهر واشتی پدرو مادر حساس میشن . دختر منم۶ سالشه هر جا بخوایم بریم میگه مامان تو رو خدا خانواده گی بریم من و تو و بابا و اجی❤️

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شلوغش نکردم فقط بغلش کردم, شوهرم گنده ش کرد، انگار سربازخونه است

شوهرت چرا اینقدر عصبیه

از چی شاکیه و ناراضیه. 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

بیچاره بچه رو دیوونه نکنید نمیدونم قهر چیه مگه مشکلی رو رفع میکنه بشینید عین آدم حرف بزنید مشکلاتتون ...

شوهرم اهل حرف زدن با من نیس، ولی با همه در مورد مشکلمون حرف میزنه، درست بشو هم نیس این رفتارش

شوهرم اهل حرف زدن با من نیس، ولی با همه در مورد مشکلمون حرف میزنه، درست بشو هم نیس این رفتارش

چرا با شما حرف نمیزنه

چرا قبولت نداره

چرا پیشت عصبیع

چی بگم... توقع های زیاد از من، غر نزنم، ناراحت نشم از هیچی، مطیعش باشم، نفس نکشم که اعصاب شخورد نشه

چرا توقع داره؟ پولدار از شماست؟ تحصیلات بالاتر،شغل بالاتر ، چهره زیباتر

چی داره اصلا

ای بابا همه قهرن که ماهم مرغ گرفتیم بزاریم توی زغال توی حیاط سیزده بدر کنیم هردومون راضی چون حوصله شلوغی ندارم میخوام راحت باشم بدون روسری ،قهر نکنین لطفا بچم ۲ سالشه تا میخوایم با شوهرم دعوا کنیم زود میاد بوسمون میکنه و بغل میکنه تا حواسمون پرت بشه زود دعوا جمع میکنیم به خاطر بچه هر موضوعی باشه بچه مهم تره بعد که خواب باشه در موردش حرف می‌زنیم تا مشکل حل بشه تازه ما اصلا سر و صدا نمی‌کنیم در حد اخم کردن بچه زود میفهمه ،شوهرت نمیفهمه شما که عاقلی با فاصله کنارش بخواب بچه بزار وسط اون آرامش پیدا میکنه فردا وقت هست مشکلاتون حل کنین ولی یک خاطره بد توی ذهن بچه میمونه و تا آخر عمرش توی ذهنش از سیزده بدر بدش میاد 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏