2777
2789
عنوان

از دختره نه شنیدم ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 33 پست

من از یه مشاور شنیدم حتی اگه تو خواستگاری هم جواب رد شنیدین،  چند ماه بعد زنگ بزنین دوباره خواستگاری کنین ، تعداد زیادی از دخترا بعد یه مدت نظرشون عوض میشه.

شما هم بعد یه مدت دوباره پیشنهاد بدین 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
قبلش کار خاصی انجام ندم؟شوخی چیزی؟

اسی قصدت ازدواجه یا دوستی؟

اگر قصد ازدواجه با توجه به این که خجالتی هست 

باید خیلی با احتیاط پیش بری 

چون ادم خجالتی یه جورایی فرار میکنه از ارتباط 

باید حس امنیت بهش بدی 

کم کم یخش باز شه 

ولی خواهش میکنم اگر هدفت فقط دوستیه حواست به احساساتشم باشه

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین به عنوان یه دختر درونگرا میگم ، دخترا خصوصا از نوع درونگراش خیلی فکر میکنند تجزیه تحلیل میکنن ا ...

بهترین راه ھمىنھ بنظرم

و هرکس مردم را انتخاب کرد، تنهایی را برگزید! 

برات متاسفم همچین طرز فکری فقط یه نر میتونه داشته باشه امضات خنده داره با این طرز فکرت

اولا برای همجنسای خودم اول متاسفم که با یبار جواب رد جوری به دست و پای شما و خواهش و التماس کردن بهتون 

که هوا برتون داشته 

دومن دلیلی ندارد یه پسر بعد جواب رد 

دیگه اصرار کنه

مرد 

اولا برای همجنسای خودم اول متاسفم که با یبار جواب رد جوری به دست و پای شما و خواهش و التماس کردن بهت ...

این در صورته پیشنهاد دوستی خیابونی و سادست که اوکی  یه تیری بزنی تو تاریکی بری 

نه این علاقه ای که این اقا داره . بچه که نیست از سرش بپره یا بره سراغ یکی دیگه مصلما ادم برا عشقش تلاش میکنه . دخترم با کسی نبوده معلومه هدفش دوستی نیست درخواستم زیاد داشته انتظار نداری کا سریع وا بده ...

این در صورته پیشنهاد دوستی خیابونی و سادست که اوکی یه تیری بزنی تو تاریکی بری نه این علاقه ای که ا ...

خب که اشکال کار همینجاست 

همچین پسرایی باید بیخیال دختری بشن که نمیخوانشون 

ما اصلا میگیم پسره عاشق سینه چاک ، بعد یبارر جواب رد بنظرم باید بیخیال دختره بشه 

مرد 

خب که اشکال کار همینجاست همچین پسرایی باید بیخیال دختری بشن که نمیخوانشون ما اصلا میگیم پسره عاشق سی ...

بعدا با یکی دیگه ببینش  یه بجه تو بغل حسرت بخوره یه عمر چرا تلاشی نکرده عقب کشید ؟ 

اسی قصدت ازدواجه یا دوستی؟اگر قصد ازدواجه با توجه به این که خجالتی هست باید خیلی با احتیاط پیش بری چ ...

میدونی مشکل چیه؟

مشکل اینه منم خجالتیم

روم نمیشه بگم برا کل زندگی میخوامش😂😑

برات متاسفم همچین طرز فکری فقط یه نر میتونه داشته باشه امضات خنده داره با این طرز فکرت

این حرفی که این شخص زده رو رفیقام هم میزنن

من واقعا هیچوقت با این دیدگاه حال نکردم

خستم کردن از بس این حرفای بی ارزش تکراری رو بهم زدن

بیخیال بابا ارزش ندارع بهش فکرم کنی آنقدر دختر ریخته

اره

خوشگلترش هم هست 

به نظرم حتی با اخلاق بهترش هم هست

ولی خب خاصیت دوست داشتن همینه

من همینو میخوام

همین الان

همین زمان،فقط همینو

با اینکه همه میگن چهرش متوسطه ولی میخوای باور کنی یا نه من دختری رو خوشگلتر از این نمیدونم

خب که اشکال کار همینجاست همچین پسرایی باید بیخیال دختری بشن که نمیخوانشون ما اصلا میگیم پسره عاشق سی ...

بیا یکم بحث رو از سمت من برداریم

کجا جواب رد شنیدی؟

چطور بود؟

از شکستن غرورت پشیمونی؟

صادقانه بگم،خیلی واضحه که تجربه تلخی داشتی

توی این مدت آقا تر از شما ندیدم استارتر👌

دم شما گرم 

برای دختر خجالتی و درونگرا وقت بذار و بهش اهمیت بده با رفتارت نشون بده براش مهمی...

امیدوارم قبول کنه و خوشبخت بشین❤️