تـــرنـمم_بااجازتون مدیر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 عنوان مهمونی ک تا این موقع نمیره چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 2733 بازدید | 97 پست خانما مهمونم عموی منو شوهرمه ، دیشب بچم مریض بود تا ۶بالاسرش بودم ۱۰صبحم بیدار شدم .الان ب شدت خوابم میاد بچمم خوابش میاد داره بهونه میگیره ، اینم انگار قصد رفتن نداره ,زیاد خونمون نمیاد اخرین بار ۳سال پیش اومد بخاطر همین روم نمیشه برم بخوابم .چیکار کنم بنظ تون؟ 1404/01/13 | 01:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تـــرنـمم_بااجازتون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 یه کم صبوری کن تا بره وارد خلسه شدم رسما 😐
miminoo عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 خب بهش بگو عمو دیر وقته براتون جا بندازم بعد همون موقع پاشو تلوزیون رو خاموش کن برقا رو کم کم خاموش کن خودش میفهمه دیگه برقا رو یع دفعه خاموش نکنی ها کم کم مثلا اول لوستر بعد بقیه برقا
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 10162 بگو میخواین براتون جا بندازم دیر وقته دیگهاگه گفت نه ممنون میرم بگو پس شما نشستین من بچه رو بخوابونم خودش دیگه میره مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو.... بیشتر ببینیدبستن
تـــرنـمم_بااجازتون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 من یه دفعه مهمون که اشنا هم بود نمیرفت به بچشون میگفتم عمو میخواد بخوابه برین خونتون دیگه این تنهاس شانس من همینجوری تو سکوت نشستیم پا تلوزیون همه
تـــرنـمم_بااجازتون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 بچه رو ببر بخوابون براش جا پهن کن یا میره یا شب میمونه دیگه خودتو راحت کن روم نمیشه وای لنت بهم
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17586 برا خواب میره خونه پدرشوهرم ک طبقه پایینه .چن روزه اونجاس امشب اومده بالا خب اینجوری میفهمه وقت خوابه
namam عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 3225 قصدش موندن نیس منم ی بار عمو اینام اومده بودن خانمون از بس دیر شدو نرفتن همینجور رو مبل خوابید تا گفتم برم جا بندازم بخوابین پاشدن رفتن انگار تازه فهمید کجاسو ساعت چنده کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
تـــرنـمم_بااجازتون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 بگو جا خوابتونو کجا پهن کنم ببسن میخوابن یا میرن میترسم بمونه 😐نمیخام اصن تعارف کنم
الزهرا عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 256 نمیشه شرایط ت رو براش توضیح بدی و عذرخواهی کنی بری بخوابی؟ آخه خانم هم که همراهش نیست نیاز باشه تو بشینی
تـــرنـمم_بااجازتون مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 469 تا الان مونده فکر کنم دیگه نمیره، راهنماییش کن اتاق خواب باید بره پایین بخوابه چن روزه پایین مهمون پدرشوهرمه
miminoo عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 630 روم نمیشه وای لنت بهم پاشو همین الان بگو عمو جا بندازم برات بخوابی ؟؟ بعد اشاره کن ب شوهرت بگو بی زحمت خاموش تی وی رو
mah_tabann عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 8292 روم نمیشه وای لنت بهم چرا خب بگو عموجان دیر وقته جاتونو کجا بزارم راحت ترین؟بعدشم بگوب ا اجازه برم بچرو بخوابونم بهونه میگیره دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ