2777
2789
عنوان

شما باشید میرید خونه خودتون یا میمونید خونه پدرشوهره

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 43 پست
اره کلا اویزونن همه مار انتظار دارن فقط از شوهر مناینم خره فقط سواری میده البته اهمیتی برام نداره فق ...

ما هم همینم پدرم البته .

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو خونه خودت اینطوری شوهرت هم یاد میگیره وابسته خانوادش باشه میتقل شو کم کم برای خونه خودت وسایل بگیر تا کی ادم اویزون دیگران باشه اون هم پسرشونه مشکلی نیست به پدر و مادرش خدمت کنه ولی مستقل شید

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 
نه بخام کرایه بدم مگ عقل ندارم بشینم پیششون؟؟

چندسال مفت ومجانی نشستی خونشون حالا چند قلم خرید کنید وکاری براشون انجام بدی زوراون میاد ؟ تو این اوضاع کرایه خونه های بالا باید متشکر وقدردان باشید که اگه کمکتون نمیکردن الان اون خونه هم نخریده بودید

نه من میرم خونه خودم واسه من سختی خونه خودم برام راحت تره تا زندگی با مادرشوهر 

اینجا هرکسی هرچی میگه نسبت به زندگی خودش و اون یه خطی که حرف زدی  میگه حالا چه خوب چه بد 

بشین خودت رو کاغذ خوبی ها و بدی های هر دو مورد و بنویس بعد تصمیم بگیر وقتی دودلی یعنی موندن برات قابل تحمله

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
چندسال مفت ومجانی نشستی خونشون حالا چند قلم خرید کنید وکاری براشون انجام بدی زوراون میاد ؟ تو این او ...

پدری ک میاد جلو و کلی وعده وعید میده و میزنه زیرش و فقط یه خونه میده با کلی حرف و پر کردن شوهر همچین مفت و مجانی هم نبوده 

وظیفه اش بوده خیلی هم کمتر عمل کرده از وظیفش 

واقعا؟؟نمیدونم گاهی وقتا حس میکنم خوبه برم گاهی وقتا نه

آره نمیدونم بچه داری یانه اگه بچه نداری بدون بچه دار بشی تو اون خونه پیر میشی هزار دخالت بیجا تو کارات و تربیتت

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید
میگم ک فرقی نداره بریم هم دستورات میرسع

بری میتونی کم کم وابستگی شوهرتون کم کنی نسبت بهشون

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بیشتر ببینید
اکثر کاراشون هم با ماس ماست بخر پنیر بخر و...ک به نظرم هرجا باشیم زنگ میزنن دستور میدن فرقی ندارع

من  الان حاضرم تو بیابون چادر بزنم ولی تز خونه پدرشوهرم برم 

با اینکه خونه بزرگ و خوبه و ظاهرا جداست و خونه از خودمونه 

ولی از وقتی بچه دار شدم عذابش بیشتر بچم بشدتدبه اونا وابسته شد ه اصلا نمیتونم بچمو تربیت کنم نمیدونم اونا بهش یاد میدن یا نه تازگی‌ها میوه مامان دوست ندارم مامان بره 

نه من میرم خونه خودم واسه من سختی خونه خودم برام راحت تره تا زندگی با مادرشوهر اینجا هرکسی هرچی میگه ...

اره منم نمیدونم دو دلیم به خاظر اینه بعضیا میگن بیخیال شو بشین و خونرو بده اجارهبعضیا میگن نه برو موندم

اره منم نمیدونم دو دلیم به خاظر اینه بعضیا میگن بیخیال شو بشین و خونرو بده اجارهبعضیا میگن نه برو مو ...

خب پس رو کاغذ بنویس بالا پایین کن ببین چی بهتره اینجوری بهتر هم میدونی چی به شوهرت بگی بعد هم اگه تصمیم بر موندنه ببین مادرشوهرت راضیه بمونید یا نه اینم در نظر بگیر

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید