2777
2789
عنوان

جاری دندونپزشک

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 82 پست
سعی کن بپذیری ک قطعا همسر اون و خودش ی سرو کردن از شما و همسرت بالاترن و توی رقابت شما همیشه شکست می ...

کمی مهربون تر باش😐😂💔

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید
چرا همتون قضاوت میکنید .. من دنبال راهکارم.. حتما جای بدی دنبال راهکار اومدم اما همه فقط بلدن یه انگ ...

وا کجا سرزنش کردم 

میگم حرص نخور بزار بیاد 

اینجور زمانی که میاد ناخودگاه جبهه میگیری  

اینم ی نوع نشخوار فکری 

از کوچکترین حرکت جاری و خانواده همسرت کوه می‌سازی اون موقع 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داری چرا با شوهرت ازدواج کردی خب با برادر شوهرت ازدواج میکردی 😆😆😆😆😂

این چه نظر بی ارزش و سطح پایینی

من ی تار موی شوهرمو با هیشکی عوض نمیکنم

من برای حسم و درمانش دنبال راهکارم همین

واقعا ادم نظرات رو میبینه افسوس میخوره 

واقعا ک روانشناس بودن برازنده ی خودتونه با این طرز فکر قشنگ

حتما سر خودتون رو همیشه گرم کار های مختلف کنید و دوره ها و کلاس های مختلفی شرکت کنید 

شما هم تحصیل کرده هستید حالا هر کسی تو ی رشته ای 

Off از ۶/۱۹🙃💕

اصلا هیچی مشخص نیست. برای مسئله ای که هنوز پیش نیومده نمیشه راهکار داد 

این خود آدم ها هستن که به مدرک و شغل جایگاه میدن نه برعکس 

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

یاخدا

هنوز نیومده جاری حسادتت گل کرده

وای بحال اینکه بیاد و پزشکی چیزی باشه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

اگه برات ممکنه دکتراتم بخون.

اونجوری خودتم یه خانم دکتری

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

دو تا دندون پزشک از نظر مالی انقدر قوی میشن که کارمند و اینا بهشون نرسن ولی از الان به سر و وضع و هیکل و‌صورتت برسی اگه بتونی دفتر مشاوره ای چیزی بزنی نتونستی هم قطعا بری سرکار یع ماشین برای خودت بخری خرد خرد وسایل شیک سرویس پذیرایی و دکوری های شیک برای خونه ت بگیری پول جمع کنی مسافرت های خوب بری اگه طلا نداری یکی دو‌تا سرویس نقره به جای طلا برای خودت بگیری خلاصه از این کارا

چرا همتون قضاوت میکنید .. من دنبال راهکارم.. حتما جای بدی دنبال راهکار اومدم اما همه فقط بلدن یه انگ ...

اول باید خودت رو و موقعیتی که دارین رو قبول کنی و اجازه ندی کسی اذیت کنه یا تیکه بندازه 

بعدش خیلی امکانش هست که بشه یه انگیزه و شما هم ادامه بدید 

زن دایی من وقتی اون‌یکی زن داییم که شاغل بود وارد خانواده شد، خودشن تلاش کرد الانم شغل داره توی زمینه خودش

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

خودتون ارشد بالینی هستید دیگه

تراپی موثره

از طرفی نوشتن برنامه ها و هدف های خودتون و تلاش برای رسیدن بهش، یعنی انقدر درگیر مقایسه خودت با هدف هات باشی که ذهنت اجازه مقایسه نده چه جاری چه هرکس دیگه

وا کجا سرزنش کردم میگم حرص نخور بزار بیاد اینجور زمانی که میاد ناخودگاه جبهه میگیری اینم ی نوع نشخو ...

عزیزم  من از زمانم میخوام استفاده کنم تا بیاد خودمو ارتقا بدم چه از نظر پیشرفت چه از نظر آگاهی و عزت نفس