2777
2789
عنوان

خواهرم خودکشی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3381 بازدید | 77 پست
چی بگم من تو جریان نبودم الآنم پیام‌پیاماشو دیدم فهمیدم فقد به فکر خواهرمم الان شما مردی همجنستو میش ...

باید ببینی چرا جواب نداده ، شاید کاری کردن که خواهرت احساس کرده اگه لو بره بیچاره میشه خواسته خودشو بکشه ، یا پسره ازش چیزی خواسته که نتوانسته هضمش کنه و دست به خود کشی زده ، یا در حد دستمالی چیزی بینشون بوده و ....  بالاخره  هر کاری  یه علت داره ، 

رابطشون در چه حد بوده ؟ امکان داره رابطه ج....سی داشته بودن؟؟

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه هیچکدومو نمیدونم فقد چندتا پیام دیدم ک فقد از طرف خواهرم بود

ببین من کاری با خواهرت ندارم ولی دختری که با احساسات عاشق یه پسر میشه و کافیه اون پسر اینه بفهمه و توی کلش فکرای +۱۸ باشه ازین خصوصیت استفاده می‌کنه و رابطه رو ازش میخواد و دخترم به خاطر غرق شدن در احساسات تن میده

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ببین من کاری با خواهرت ندارم ولی دختری که با احساسات عاشق یه پسر میشه و کافیه اون پسر اینه بفهمه و ت ...

وای دنیا رو سرم داره میچرخه😭نمیدونم چیکار کنم براش دلم میخاد برم با خود پسره حرف بزنم بفهمم قضیه چیه خواهرم لاله انگار

دقیقاااا مثل خواهرم🤦‍♀️همش از اتاقش صدای اهنگ مرتضی پاشایی میومد

وقتی بخواد مرخص بشه ازتون میپرسن بستریش کنیم بیمارستان روانی یا خودتون میبریدش روانپزشک

من دخترم هیچکدومو قبول نکرد بخاطر مدرسه ش  مجبور شدیم بگیم خودمون ولی بردیمش خونه  

بعضی دخترا چقدر احمق و ساده هستن همچنین احساسی

دقیقا من بودم بجای خودکشی میچزوندم پسره رو 

قبلشم جرش میدادم

شما حق نداری کسیو بخاطر قد و وزنش مسخره کنی چون خودش توی انتخابش نقشی نداشته ولی اون حق داره شما رو بیشعور خطاب کنه چون کاملا دست خودتونه.

اگه خواهرت بیاد سراغ اکانت نی نی سایتش متوجه بشه گوشیشو زیرو بالا کردی وحتی توی کاربریش تاپیک زدی !

چی میخوای جوابشو بدی گلم؟اونم با اون حال روحیش

بهتر نبود با شماره خودت میومدی اینجا دختر خوب؟

زندگی زیباست ای زیباپسند