2777
2789
عنوان

عروس های با سیاست لطفا بیاین

73 بازدید | 9 پست

بچه ها ما روز اول عید چند دقه بعد عید رفتیم خونه مادرشوهرم خودشون زنگ بیاین بیاین حالا رفتیم  حالا گفتن ناهار گذاشتیم بعد اندازه دوتا بشقاب برنج کم  گذاشتن تو سفره منم فک کردم واسه بچه هامه بعد گفت برنج تموم فقط واسه  یعنی( برا منو و شهرم ) من موندم خدا این واسه ما یا بچه هام آنقدر کم پس برا بچه هام چی دیگه من نخوردم . آخه خودشم 3 تا بچه هاش بودن واسشون خورشت خالی گذاشت با نون بخورن اگه آدم بخاد برنج بزاره واسه پسر و عروسش یکم بیشتر میزاره بعدم میمونه واسه افطار درسته ؟؟یا حداقل واسه نوه هاشم باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل از رفتن به اونجا، یکم بچه‌ها رو سیر کنید. اگر دوباره چنین اتفاقی افتاد، خیلی راحت بگید: بچه‌ها گرسنه‌ان، یه کم بیشتر برنج بردارم. به همسرتون غر نزنین و روی آرامش خانواده خودتون تمرکز کنید.

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍

بعد غروبش زنگ زد به شوهرم بیاید بریم بیرون . خب تو مینشستی ما میومدیم شوهرم دیگه رفت سر کار .حالا واسه فردا زنگ زده به شوهرم واسه ناهار بیاید .اول بگم غذا افتضاح دوم منت همش . سوم  خودم میرم پشت ظرف شویی آنقدر بی غیرت خودشو دخترش . بعد تا حالا یکبار کمکم ندادن . حتی وقتی خونمون دعوتن

قبل از رفتن به اونجا، یکم بچه‌ها رو سیر کنید. اگر دوباره چنین اتفاقی افتاد، خیلی راحت بگید: بچه‌ها گ ...

وقتی میگه برنج تمام . فقط واسه منو شوهرم  گذاشته با کلی منت. آخه من بچه م نخوره خودم بخورم 

وقتی میگه برنج تمام . فقط واسه منو شوهرم گذاشته با کلی منت. آخه من بچه م نخوره خودم بخورم

من باشم چون خیلی وقته عروس اون خونوادم میگم پس من برم چیزی واسه بچه هام اماده کنم گرسنه نمونن. متوجه نشدم ک گفته تمام.با ارامش این حرفا میزنم. بدون دلخوری.

من سومین کاربریمه...عضو جدید نیستم.... ده سال پیش اولین ورودم بود.... بعدم دیگه همیشه کاربرخاموش بودم. متاهل و عاشق همسرم🤍🤍
الان من به شوهرم چی بگم که نریم. بخدا هزار بار میگه بیاید بعد که میری آنقدر بهم بی احترامی میکنن

بگو وقتی می‌ریم، بچه‌ها گرسنه می‌مونن و من دلم نمیاد این وضعیت تکرار بشه. به نظرت بهتر نیست کمتر بریم یا یه راه‌حلی پیدا کنیم؟ ببین جوابش چیه.