2777
2789
عنوان

معدم کمکم کنید😭😓

25 بازدید | 4 پست

امروز صبح که بیدار شدم یه حال تهوع شدیدی گرفتم که ۵ دفعه استفراغ کردم هر چی میخوردم میاوردم بالا 

یه خورده اسهال هم شدم ولی خیلی کم شربت دمیترون خوردم خیلی بهتر شدم ولی الان معدم یه شکلیه بعضی اوقات درد میکنه بعضی اوقات هم دوباره حال تهوع کمی دارم

به نظرتون واسه چیه؟؟ هنوز دکتر هم نرفتم چون دسترسی به دکتر ندارم دیشب عروسی بودیم میگم شاید ویروس گرفتم

البته من مشکل رفلاکس معده دارم ولی سابقه ۵ دفعه استفراغ نداشتم کمکم کنید

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر پوست و مو هستم و مطبمم در تهران هستش در خدمتم 

نینی 

در آغوشم بگیر و کمکم کن قاتلی ب دنبالم است ک من گاه او را در آیینه میبینم.                                                                                                                                                                                                                  دیگر انرژی لازم برای دوستی‌های بی‌معنی، تعاملات اجباری و مکالمه‌های غیرضروری را ندارمhttps://t.me/brayehkonkor1404 کانال روزمرگی من

بیشتر ببینید

@dana    

امروز صبح که بیدار شدم یه حال تهوع شدیدی گرفتم که ۵ دفعه استفراغ کردم هر چی میخوردم میاوردم بالا 

یه خورده اسهال هم شدم ولی خیلی کم شربت دمیترون خوردم خیلی بهتر شدم ولی الان معدم یه شکلیه بعضی اوقات درد میکنه بعضی اوقات هم دوباره حال تهوع کمی دارم

به نظرتون واسه چیه؟؟ هنوز دکتر هم نرفتم چون دسترسی به دکتر ندارم دیشب عروسی بودیم میگم شاید ویروس گرفتم

البته من مشکل رفلاکس معده دارم ولی سابقه ۵ دفعه استفراغ نداشتم کمکم کنید

زندگی درگذراست 🍃آدمی رهگذراست.🍂زندگی یک سفراست آدمی همسفراست. آنچه میماندازاو، راه ورسم سفراست.🍃🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@dana امروز صبح که بیدار شدم یه حال تهوع شدیدی گرفتم که ۵ دفعه استفراغ کردم هر چی میخوردم میاوردم ب ...

به عنوان یک مشاور پزشکی، می‌توانم اطلاعات کلی در مورد وضعیت شما ارائه دهم، اما برای تشخیص دقیق باید به پزشک مراجعه کنید. ### نکاتی که ممکن است به شما کمک کند: 1. **علل احتمالی:** - **عفونت ویروسی (گاستروانتریت):** شایع‌ترین دلیل تهوع، استفراغ و اسهال ناگهانی است. ممکن است از طریق غذا یا تماس با فرد آلوده منتقل شود. - **مسمومیت غذایی:** مصرف غذای آلوده یا فاسد می‌تواند باعث این علائم شود. - **رفلاکس معده تشدید شده:** اگر سابقه رفلاکس دارید، ممکن است این وضعیت باعث تحریک بیشتر معده شده باشد. - **حساسیت یا عدم تحمل غذایی:** گاهی مصرف برخی مواد غذایی باعث واکنش ناخوشایند در معده می‌شود. 2. **اقدامات اولیه:** - **هیدراته بمانید:** بعد از استفراغ و اسهال، بدن آب و الکترولیت از دست می‌دهد. مصرف مایعات مانند آب، چای کمرنگ، ORS (محلول آب و نمک) یا سوپ سبک مفید است. - **رژیم غذایی سبک:** تا بهبودی، از غذاهای چرب، تند، شیرین و سنگین پرهیز کنید. غذاهای ساده مثل نان خشک، برنج ساده و موز ممکن است بهتر تحمل شوند. - **استراحت:** به بدن فرصت دهید تا بهبود یابد. 3. **موارد هشدار (نیاز به مراجعه فوری به پزشک):** - اگر استفراغ یا اسهال بیش از ۲۴ ساعت ادامه یابد. - اگر علائم کم‌آبی (سرگیجه، خشکی دهان، ادرار کم یا تیره) مشاهده شود. - اگر درد معده بسیار شدید یا مداوم باشد. - اگر تب بالا (بیش از ۳۸ درجه) یا خون در استفراغ/مدفوع دیده شود. 4. **رفلاکس معده:** - اگر سابقه رفلاکس دارید، ممکن است این وضعیت باعث تشدید علائم شده باشد. پرهیز از غذاهای محرک (ادویه‌جات، غذاهای چرب، قهوه، نوشابه) و نخوردن حجم زیاد غذا در یک وعده می‌تواند کمک‌کننده باشد. **توصیه نهایی:** اگر علائم شما بهبود نیافت یا بدتر شد، حتماً به پزشک مراجعه کنید. در صورت عدم دسترسی فوری به پزشک، می‌توانید از خدمات مشاوره تلفنی پزشکی استفاده کنید. امیدوارم هرچه سریع‌تر بهبود یابید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

به عنوان یک مشاور پزشکی، می‌توانم اطلاعات کلی در مورد وضعیت شما ارائه دهم، اما برای تشخیص دقیق باید ...

ببخشید اگر معده گاستروانتریت باشه درمان داره من خیلی میترسم آخه یه سری ها میگن ما معده گاستروانتریت داریم اصلا خوب و درمان نشدیم میشه جوابم بدید توروخدااا

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر پوست و مو هستم و مطبمم در تهران هستش در خدمتم