2777
2789
عنوان

نظر من اینه ک خوشگل بودن واقعن چیز مهمیه توی دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 73 پست
خب شاید یکی دیگه از نظر اون خوشگل تره :(

نه اون همیشه بهم میگف تو واقعا خوشگی

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره، هزار سال سیاه نمی‌خوام صابکار بخاطر خوشگلیم منو استخدام کنه،

کسی که کسی و دوست داشته باشه چه زشت چه خوشگل جون و دلشو بهش میده،

چه بسا دیدم خانومایی که خیلی خوشگلن اما شوهرشون عشق و مهربونیرو نسیب ی زنی می‌کنه که به زیبایی زن خودش نمی‌رسه!!!!

بنظرم اگه شما زیبا باشی و دهنتو باز کنی و دو کلمه حرف بزنی که بوی حسادت و عقده بده اون زیبایی به درد نمیخوره

شخصیت و طرز رفتار بسیار مهمه 

نمیگم زیبایی بده همه ی ما عاشق زیباییم اما تا وقتی رفتار و شخصیت درست نباشه زیبا بودن ارزشی نداره

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
پیشونی و بخت و اقبال از هررر چیزی بگی بهتره اینقدر خوشگل دیدم که شوهراشون توجهی ندارن اینقدر معمولی ...

اره میدونم حتی شنیدم اونایی ک قشنگیشون کمتره بخت بهتری دارن ولی خب قشنگی هم توی خیلی جاها کاربرد بهتری داره

مثلا توی جمع  ب ی خوشگل بیشتر از یکی ک زیباییش کمتره توجه میشه موقع حرف زدن

...

اره میدونم حتی شنیدم اونایی ک قشنگیشون کمتره بخت بهتری دارن ولی خب قشنگی هم توی خیلی جاها کاربرد بهت ...

اره ولی واقعا چشم آدم ها هم قدرت داره بیشتر تو چشمم یه دختر خاله دارم خیلی زیبا توی جمع می‌رفتیم بر می‌گشتیم این مریض بود جدی چشم مریضش میکرد 

خوشگلا دورشون شلوغه مگه اینکه خودشون نخوان

اره دقیقن ی خوشگل توی کلاسمون هست اینقد درون گرا وقتایی ک دلش تنهایی بخواد  بچه های کلاس میگن چته بیا توجمع ما و... ولی خیلی های دیگه توکلاس تنهان چون دوستی ندارن ولی بهشون توجه نمیشه اندازه اون

...